Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj az hogy kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az hogy kövér vagyok? Miért van az, hogy kövérként nem találok magamnak partnert?

Figyelt kérdés

2023. júl. 13. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez is függ a mértéktől is, némi plusz nem zavar sokakat, a kórosan elhÍzott azért taszító.

Nekem sugall egyfajta igénytelenséget is, nekem pl. átlagos testalkatom van, hízásra is hajlamos lennék viszont minimális mozgással és kissé odafigyelve a táplálkozásra nem jelent problémát, hogy elkerüljem a felesleget. Ez azért nem annyira nehéz, jóval könnyebb, mint elhízni és megpróbálni lefogyni.

2023. júl. 15. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

Meglepően informált, kultúrált válaszok vannak, aminek nagyon örülök. 2es 3as válaszoló szerintem tökéletesen összefoglalta miért nehéz egy kövér embernek ismerkednie.

Ettől függetlenül nem baj hogy kövér vagy. Tény és való hogy sok hátránya van, ismerkedés, egészség, életvitel szinten, ami többeknek is elviselhetetlen, ezért változtatnak magukon.

Azonban ha te úgy döntesz, hogy az előnyei a kövérségnek (gondolok itt a kényelemre például) túlszárnyalják a hátrányait, akkor nem kell változtatnod, de el kell fogadnod, hogy ez sokaknak kizáró ok.

Üdv: egy kövér férfi

2023. júl. 16. 09:53
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Én chubby chaserként szintén nem értem :D. A 100 kiló feletti fiúk jöttek be mindig is.
2023. júl. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!