Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért baj az hogy kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az hogy kövér vagyok? Miért van az, hogy kövérként nem találok magamnak partnert?

Figyelt kérdés

2023. júl. 13. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Mert a többség számára taszító a túlsúly.
2023. júl. 13. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért mert egyik nem se vonzódik a kövér emberekhez. Persze itt gondolok az igazán kövérekre . Ha csak nem szélsőséges fétise van valakinek akkor a túl kövér test nem nyújt szép vizuális élményt(esztétikailag kifogásolható) a kövér emberek gátoltak a mozgásba a súlytöbblet miatt így feltételezhető,hogy nem lepedő akrobaták . A kövér test hamarabb izadd és így büdösebb . A kövér embernek az arcvonásait a hájréteg eltorzítja így (nem minden esetben) nem jóképű.
2023. júl. 13. 11:54
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

2-es vagyok. Pár dolgot nem írtam le de úgy gondolom megérdemled a teljes körü választ. A kövér emberek "használható" péniszmérete általábban kicsi . A kövérség mértékétől függően 5 de akár 10 centiméter zsír réteg is takarhatja a nemiszerv tövét. 15 centis átlag péniszből hamar lesz 5-10 centi ami már kevés embernek kielégítő .

Belső vonások : a kövér emberek általában nem elégedettek magukkal. Így folyamatos a túlkompenzálás és a féltékeny viselkedés (párkapcsolatban)

2023. júl. 13. 12:02
 4/13 Jani Belucci ***** válasza:
83%
Nagy általánosságban elmondható hogy az ember az egészséges vagy annak kinéző társaihoz vonzódik. Ez belénk van kódolva. A nagy túlsúly vagy a kóros soványság azt jelzi, hogy valami nincs rendben az illetővel, vagy egészségügyileg vagy pedig életmód szempontjából. Ezt sokan ösztönösen visszataszítónak látják. Két megoldásod van. Vagy olyan embert keresel, akinek kifejezetten a kövérek jönnek be, vagy pedig lefogysz. Mindkettő rajtad áll.
2023. júl. 13. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Van két súlyos haverom és sosem volt gondjuk az ismerkedéssel. Az egyik mindig súlyos partnereket szed fel a másik kifejezetten babaarcú vékony lányokat. Viszont mind a kettő folyamatosan viccelődik és poénkodik, ez a közös a két emberkében ezt meg csípik a lányok.
2023. júl. 13. 12:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagy kövér és hány éves vagy? Nekem pl be tudnak jönni, ha macisabbak és szőrösebbek is és nem visszataszítóan kövérek.
2023. júl. 13. 13:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes ugyan olyan alkatú srácot keresned amilyen te is vagy több lesz a sikerélményed.
2023. júl. 13. 13:09
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg azért mert a kövérek sem a kövérekre buknak.
2023. júl. 13. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Engem soha nem zavart,Nagy test,nagy élvezet.Szeretek egy jó nagy popót

dugni.

2023. júl. 13. 22:24
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Egyesek - kérdező is - úgy viselkednek, mint akinek fogalma nem lenne róla, mi az, hogy begerjedni egy számunkra izgató alakú test látványára. Bocsánat, de nem mindenki a szép szavakba gabalyodik bele, mint egy nő, hanem izgul egy látványra, vagy sem.

Egyébként tény, hogy minél kövérebb valaki, annál kevesebbnek lesz a favoritja, de az nem igaz, hogy mindenkinek a kaszáspókok és egyéb atléták jönnek be. Például engem is az izgat (izgatna ha ismerkednék), ha van felesleg, comb, husi, poci, de 80-100 kilóra gondolok, nem 150-re. Létezik arra is igénylő, csak akkor nem százezrekből, hanem két tucatból kell választanod, sajnos ez van.

2023. júl. 14. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!