Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan legyek jó webcam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jó webcam modell kövérként?

Figyelt kérdés
Párommal vagyok regisztrálva egy oldalon. Extrém kövér kategóriát erősítem. Tisztában vagyok vele , hogy nem lesz sok keresetem így de vakárhogy azért szeretném felturbózni. Pár napja kezdtük el, eddig kb. 500 kedveles jött de nagyon kevés mennyiségű token. Hogyan érjem el hogy a fizető vendégek száma is növekedjen ne csak azoké akik ingyen műsort várnak? Aki szereti a kövér nőket, ő mit szeretne látni?

2023. máj. 31. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben valami extrém dologgal tudják odavonzani a nézőket. Ki kell találni valami újat. (igaz ez nehéz már, mert mindent is megcsináltak már).
2023. máj. 31. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Mit szeretnék? A puncit.
2023. máj. 31. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Én rajongok az extrém kövér nőkért.Minden érdekel,amiben 200 kg körüli vagy nagyobb nők vannak.Gyakran nézem az ssbbw és ussbbw oldalakat.Kedvencem Juicy Jackie.Nincs olyan,amit ne néznék szívesen róluk.Hol vagytok láthatók?
2023. máj. 31. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Chatelgetsz, mórikálod magad és megkérdezed a "követőidet" hogy mit szeretnének látni.

Hát baby' ez a piac ilyen, a jól kereső webcam modelleknek ezres követőtábora van és abból van 1-5%-nyi fizető vendég. Ha egy rétegre állsz rá ott nem lesz ezres követőtáborod.

2023. máj. 31. 15:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Stripchaten vagyunk fenn
2023. máj. 31. 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne. Elküldöd a linket? (ha itt nem lehet, akkor privátban.)
2023. máj. 31. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne adj mindent ingyen. Legyenek célok, de legyen kedvcsináló is. Ehhez azért fontos, hogy legyél magabiztos és éreztesd, hogy te tudod, hogy szexi vagy. Vegyék észre, hogy kívánod az orgazmust és tőlük függ mikor kapod már meg. Ha csak úgy a szádba élvez ott a pasid te meg tolod a 8. remegőslábas élvezetet semmit nem fognak fizetni.
2023. máj. 31. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Én azt vettem észre, és én is azt preferálom azon az oldalon, aki tényleg élvezettel csinálja és nem megjátssza. Ez a legfontosabb.

Továbbá, aki nem csak unottan ül és közben a telefonját nyomkodja, vagy tvzik, hanem csinálja a műsort. Tehát lengébb ruhában van pl.,és táncol/játszik a nézőkkel és beszélget is velük.

Az elején nehezebb persze "befutni", de ha tényleg élvezed és jól csinálod, sima ügy.

2023. máj. 31. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!