Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek már túl nagy mellek lennének (👇, bustyema)?
Figyelt kérdés
twitter.com
Egyik kollégámmal dumálgattunk és mutattam pár képet a hölgyről. Szerintem ez már kiveri nála a biztositékot, túl nagyok a hölgy mellei.
Szerintem még pont ellenkezőleg, ez még az ízléses határon belül mozog. A test alkatta is aranyos.
10/10-es.
2023. ápr. 18. 01:33
5/39 anonim válasza:
Nekem 85G kosár a mellem mérete és szerintem még az is túl nagy.
És azért azokat a nagy ciciket cipelni is kell.
6/39 A kérdező kommentje:
Nahát ez az, hasonló volt a reakció a havernak mint a 2#3#4 válasz 😆.
Az is igaz, hogy nem lehet egy élmény együtt élni vele női szemszögből.
2023. ápr. 18. 06:06
7/39 anonim válasza:
Csak egy kicsit gondolj bele. mindenre hat a gravitáció, a kor. Most lehet képen jól néz ki. De egy pár év múlva nem lesz a legszebb látvány. Az enyém sem kicsi, 110D mérettel, és már ez sem a legkényelmesebb. Akkor ezek a mellek? Hát szerintem még egy pár évig élvezheti maximum.
9/39 anonim válasza:
Ez már túl nagy, nekem nem vonzó.
10/39 anonim válasza:
"Szerintem ez már kiveri nála a biztositékot, túl nagyok a hölgy mellei.
Szerintem még pont ellenkezőleg"
Gyógyszert szeded a skizofréniádra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!