Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek már túl nagy mellek lennének (👇, bustyema)?
Figyelt kérdés
twitter.com
Egyik kollégámmal dumálgattunk és mutattam pár képet a hölgyről. Szerintem ez már kiveri nála a biztositékot, túl nagyok a hölgy mellei.
Szerintem még pont ellenkezőleg, ez még az ízléses határon belül mozog. A test alkatta is aranyos.
10/10-es.
2023. ápr. 18. 01:33
11/39 anonim válasza:
Nekem bejön. Tény, hogy később nehéz lesz a hétköznapokban neki.
12/39 anonim válasza:
sztem a segg sokkal fontosabb mint a mell nekem 75A mellem van meg úgy is H 6-7 kg hiztam és mind a seggemre meg a combomra megy a mellemre nem és nem mindenkinek tetszik a nagy mell szvl nem aggódok emiatt nekem úgy jó ahogy vagyok
13/39 anonim válasza:
Az ijrek bejönnek de a segge már nagy!
14/39 anonim válasza:
Hagyjál már. Ez már túl sok!
F40
15/39 anonim válasza:
Ez nem mell, hanem 2in1 cicapaplan es bolenyparna.
17/39 anonim válasza:
Ez már most sem marad a helyén ha nincsen melltartóban. Pár év esetleg 1-2 gyerek múlva meg vigyázhat a talajmenti fagyokra. Persze műtéttel rendbe lehet tenni de nekem ez már sok. Ráadásul háj az egész. Nem tetszik.
20/39 anonim válasza:
Nekem az ilyen tipusoknál nem a mellével, hanem az összes többivel van bajom. Ha nagyon lóg, lengedezik az izgató, csak természetes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!