Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Karkötő segítségével szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karkötő segítségével szerintetek lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sztori: Egyik nap utazom a bkvn és pont mellém állt egy srác. Rá néztem és gondoltam magamba, hogy amilyen helyes szerintem meleg és bambultam tovább kifelé az ablakon. Amikor elindultunk leszállni akkor pillantottam, meg hogy van a csuklóján egy "TOP ONLY" feliratú karkötő. Bakker, ha ezt előbb látom, lehet rá kacsintottam volna vagy valami, hogy szintén zenész vagyok :D De sajnos nekem nem volt "BOTTOM ONLY" feliratú karkötőm.

Szerinted mennyire para vagy nem para ilyen karkötőt hordani? Te bevállalnád? :D

2023. júl. 12. 09:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
27%
Itt nem csak homofóbnak lenni divat, de tipikus fideszezés is megy, ahogy az első gyökér írta. Hogy jön ide egyáltalán a politika?
2023. okt. 12. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!