16-20 évesek! Ti hogyan reagálnátok, ha egy ismeretlen odamenne hozzátok jégkorizás közben ismerkedni/segítséget kérni a korizással kapcsolatban?
Ha ismerkedési céllal jönnél oda, akkor udvariasan, de gyorsan leráználak.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor a legjobb tudásom szerint segítenék, előre letisztázva, hogy én sem vagyok egy korimester.
16/L
Köszi a választ!:)
Az ismerkedés alatt barátkozást értek, ami nyilván nem úgy működik, hogy csettintek egyet és kész, de ha úgy adódna, hogy jót beszélgetnénk, akkor is leráznál utána? Szimplán csak kíváncsi vagyok, és szintén lány (azaz tényleg nem keresek többet, csak barátokat).
Jaj bocsi, az ismerkedést ezek szerint kicsit félreértettem, ne haragudj. 😅 Azt hittem, ez valami új gyenge csajozási praktika. 😂
Ha odajössz, elbeszélgetünk, szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor természetesen nem ráználak le, sőt, akár ha tényleg minden stimmel, akkor elérhetőséget is adnék, végülis nem veszíthetünk semmit. Viszont elég ritka, hogy egyedül megyek, de ha elkapnál egy ilyen pillanatban, vagy nem félnél a társaságtól, akkor én benne lennék. 😄😄
sehogy mivel nem járok korcsolyázni
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!