Miért tilt le valaki egy ismeretlen személyt, ha az csak pozitív dolgokat ír neki?
Sok sztárt, ismert, kevésbé ismert személyt és ismerőst követek az Instagramon is. Tavaly volt egy fiú akit már huzamosabb ideje követtem az Instagramon.Annyit kell tudni róla, hogy sok mindenben sikeres, sok követője van kb. 6 ezer.Szép barátnője stb. Én csak egy követő voltam a sok közül. Ameddig követni tudtam elég sokszor regáltam a story-jaira. Soha nem írtam neki spontán, csak akkor üzentem neki ha kitett egy újabb történetet. Azzal kapcsolatban írtam neki,mint sok másnak is szoktam. Eddig ebből még nem lett semmi probléma. Viszont ez a fiú egy pár hónap múlva letiltott, pedig semmi rosszat nem írtam neki akkor sem, nem zaklattam.Meg ilyenek. Próbáltam vicces lenni vele is, ami a szívemen volt az a számon...Nem értem... Nekem ha írnak max nem veszem figyelembe, de nem tiltom le a másikat, úgy vagyok vele,hogy úgy is megunja,vagy ha őt ezt boldogabbá teszi hagy irogasson, kommentelgessen, ha az üzenetei senkinek nem ártanak. Egy 20-on éves fiúról van szó ráadásul, nem is tiniről.
Szerintetek ha csak bókolnak, kedveskednek,vagy viccelnek valakivel az online térben, akkor miért kell letiltani? Sok voltam neki? Ilyen alacsony a tűrőképessége hogy lehet valakinek. Vagy ennyire bunkó lehet, h nem érdekli egy ember érzése stb. Valljuk be aki ilyet csinál az kiállítja a szegénységi bizonyítványt. Most már belátom egoista is volt egy kicsit.Amolyan nagymenő srác féle. Ti is találkoztatok már ilyennel?
Köszi a válaszokat.
Igen. Lehet hogy megijedt. Azt gondolhatta, hogy egy félőrült vagyok, aki legközelebb megtámadja az utcán, meg ajándékokat küld neki, fotókat stb. Hú, de nem látunk bele a másik fejébe, de valószínű hogy ezt gondolhatta. Ezt már nem tudom meg.
És az is igaz,hogy ami nekem kis semmiségnek tűnt, az neki lehet egészen máshogy ment át. Mindenesetre furcsa ez a reakció. Megmondhatta volna, hogy vegyek vissza mert ez kicsit sok,vagy némított volna nem? Én legalábbis ezt tettem volna, csak azután tiltok, kb. a 3. figyelmeztetés után. Nem szó nélkül. Szerintem ez mutatja azt, hogy lenézi az embereket, aki egy kicsit is másabb attól így szabadul meg. Nála ez egyfajta megoldás. Szóval furcsa hogy így reagált,na dehát nem vagyunk egyformák.
Csak azt nem értem a többi követője is irogat neki a fényképei alatt is, azok nem zavarják?(azok között nincs egyetlenegy félnótás se, akkor nem mondom jó munkát végez).Lehet a stílusommal csak én húztam ki nála a gyufát.:D Most már nem zavar, de akkor megmondom őszintén kissé rosszul esett.
Lépj túl rajta.
Te csak egy név voltál neki a többi követője között. Nem sokat számít neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!