Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tilt le valaki egy...

Miért tilt le valaki egy ismeretlen személyt, ha az csak pozitív dolgokat ír neki?

Figyelt kérdés

Sok sztárt, ismert, kevésbé ismert személyt és ismerőst követek az Instagramon is. Tavaly volt egy fiú akit már huzamosabb ideje követtem az Instagramon.Annyit kell tudni róla, hogy sok mindenben sikeres, sok követője van kb. 6 ezer.Szép barátnője stb. Én csak egy követő voltam a sok közül. Ameddig követni tudtam elég sokszor regáltam a story-jaira. Soha nem írtam neki spontán, csak akkor üzentem neki ha kitett egy újabb történetet. Azzal kapcsolatban írtam neki,mint sok másnak is szoktam. Eddig ebből még nem lett semmi probléma. Viszont ez a fiú egy pár hónap múlva letiltott, pedig semmi rosszat nem írtam neki akkor sem, nem zaklattam.Meg ilyenek. Próbáltam vicces lenni vele is, ami a szívemen volt az a számon...Nem értem... Nekem ha írnak max nem veszem figyelembe, de nem tiltom le a másikat, úgy vagyok vele,hogy úgy is megunja,vagy ha őt ezt boldogabbá teszi hagy irogasson, kommentelgessen, ha az üzenetei senkinek nem ártanak. Egy 20-on éves fiúról van szó ráadásul, nem is tiniről.

Szerintetek ha csak bókolnak, kedveskednek,vagy viccelnek valakivel az online térben, akkor miért kell letiltani? Sok voltam neki? Ilyen alacsony a tűrőképessége hogy lehet valakinek. Vagy ennyire bunkó lehet, h nem érdekli egy ember érzése stb. Valljuk be aki ilyet csinál az kiállítja a szegénységi bizonyítványt. Most már belátom egoista is volt egy kicsit.Amolyan nagymenő srác féle. Ti is találkoztatok már ilyennel?

2022. febr. 13. 18:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván te vagy az áldozat, közben para, hogy milyen indulatkezelési nehézségeid vannak. A borderline-ra tudsz gyógyszert szedni, az aspergernél a szociális készségek hiányát kognitív terápiával jól lehet kezelni.
2022. febr. 13. 23:52
 22/23 anonim ***** válasza:
75%

"Felszínesen véleményt alkotunk azok alapján amit olvasunk,engem ez irritál. "

Akkor ne csináld.

2022. febr. 14. 09:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek ha csak bókolnak, kedveskednek,vagy viccelnek valakivel az online térben, akkor miért kell letiltani? Sok voltam neki? Ilyen alacsony a tűrőképessége hogy lehet valakinek. Vagy ennyire bunkó lehet, h nem érdekli egy ember érzése stb. Valljuk be aki ilyet csinál az kiállítja a szegénységi bizonyítványt. Most már belátom egoista is volt egy kicsit.Amolyan nagymenő srác féle."

Azért csinálta, mert ez idegesítő, de nem akarja a másikat szavakkal megbántani. Az jobb lett volna, ha leírja konkrétan, hogy "légyszi, többet ne írjál nekem, mert zavarsz"? Én sosem értettem, hogy mi értelem olyan embereket folyamatosan zaklatni, aki sosem ír vissza. Én is rengeteg ilyen "kedves" üzenetet kapok, számomra idegen emberektől, mondjuk én nem tiltom le őket, mert ha őket ez teszi boldoggá, egészségükre, de nem egy, nem kettő kapta már meg tőlem, hogy amúgy nem sokat vagyok aktív online, és nincs is időm beszélgetni (megjegyzem, van, csak nem érdekelnek ezek az emberek).

2022. febr. 15. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!