Miért tilt le valaki egy ismeretlen személyt, ha az csak pozitív dolgokat ír neki?
Sok sztárt, ismert, kevésbé ismert személyt és ismerőst követek az Instagramon is. Tavaly volt egy fiú akit már huzamosabb ideje követtem az Instagramon.Annyit kell tudni róla, hogy sok mindenben sikeres, sok követője van kb. 6 ezer.Szép barátnője stb. Én csak egy követő voltam a sok közül. Ameddig követni tudtam elég sokszor regáltam a story-jaira. Soha nem írtam neki spontán, csak akkor üzentem neki ha kitett egy újabb történetet. Azzal kapcsolatban írtam neki,mint sok másnak is szoktam. Eddig ebből még nem lett semmi probléma. Viszont ez a fiú egy pár hónap múlva letiltott, pedig semmi rosszat nem írtam neki akkor sem, nem zaklattam.Meg ilyenek. Próbáltam vicces lenni vele is, ami a szívemen volt az a számon...Nem értem... Nekem ha írnak max nem veszem figyelembe, de nem tiltom le a másikat, úgy vagyok vele,hogy úgy is megunja,vagy ha őt ezt boldogabbá teszi hagy irogasson, kommentelgessen, ha az üzenetei senkinek nem ártanak. Egy 20-on éves fiúról van szó ráadásul, nem is tiniről.
Szerintetek ha csak bókolnak, kedveskednek,vagy viccelnek valakivel az online térben, akkor miért kell letiltani? Sok voltam neki? Ilyen alacsony a tűrőképessége hogy lehet valakinek. Vagy ennyire bunkó lehet, h nem érdekli egy ember érzése stb. Valljuk be aki ilyet csinál az kiállítja a szegénységi bizonyítványt. Most már belátom egoista is volt egy kicsit.Amolyan nagymenő srác féle. Ti is találkoztatok már ilyennel?
Nem érsz neki annyit, hogy rád írjon, ne írosgálj neki. Tiltani sokkal könnyebb és érdemesebb, mert azon 100% biztos, hogy nem kell senkivel veszekedni.
K*rva idegesítő ám, mikor valaki minden egyes poszthoz/sztorihoz ír valami “vicces” faxságot. Nem voltál vicces és nem érdekelték a kommentjeid.
Nincs saját életed?
Egyszerűen nem értem a másokat követőket. Mondjuk azokat sem, akiket követni lehet.
Te csak egy nézője voltál, nem a haverja.
Te mit kezdenél ha valami random alak neked is elkezdene minden posztod alatt belterjeskedve nyomulni?
#10. Igen, sok voltál neki. Ahogy az emberek nagyon nagy részének sok lennél. Nagyon idegesítő, mikor valaki minden szarhoz ír valami általa viccesnek gondolt megjegyzés, kéretlenül. Hiába hiszed azt, hogy ezzel semmi rosszat nem csináltál, hidd el, hogy azért tiltott le, mert már elege volt az állandó üzengetésedből. Nem tudom, hogy a hozzád hasonlók miért hiszik azt, hogy mindenhez feltétlenül hozzá kell fűzniük valamit.
És de, a letiltás a legjobb, és legegyszerűbb módja. Sok voltál neki, és nem akart belemenni még abba is, hogy visszaír, hogy állj le, amit te úgy értelmeztél volna, hogy beszélgetni akar veled. A letiltás egy fix megoldás, amiből nincs vita, és nincs semmi további probléma, plusz biztosan nem fogsz többet ráírni így.
Tudom, hogy csak egy nézője voltam, nem szívom mellre hogy letiltott. A döntés mindkinek a kezében van. Valószínűleg nem én leszek az utolsó, akit még így elrendez. Kicsit szomorú,h a közösségi médiában ez már csak így megy. Mindenesetre nem empatikus, de célravezető hogy elhallgatass, kizárj valakit. Nem foglalkozom vele,minden megy tovább ahogy eddig.
Amúgy nekem is irogattak a neten mégse idegesítettem fel magam ennyire, mint már írtam figyelmen kívül hagytam az illetőt és abbahagyta.Attól még hogy valaki nem szimpatikus, nem utálom. Nálam a kettő között hosszú az út. Szerintem én vagyok túl érzelgős és érzékeny,hogy szóvá tettem ezt. Túlgondolok mindent, nem vagyok egyszerű eset az holtbiztos, a bolhából is elefántot tudok csinálni.
11-es adhatnál a határozottságodból. Nyers a véleményed,de elgondolkodtató,van benne sok igazság.Köszi!
Kérdező, tanuld meg, hogy a közösségi médián nem tartozik neked senki semmivel. Te egy senki vagy neki konkrétan. Nem barátok vagytok, hogy megírja neked, hogy ne írogass f*szságokat minden posztomhoz.
Amúgy a kérdező tényleg irritálónak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!