16-20 évesek! Ti hogyan reagálnátok, ha egy ismeretlen odamenne hozzátok jégkorizás közben ismerkedni/segítséget kérni a korizással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mennyire lenne fura a jégpályán megközelíteni embereket? Szerintetek hogyan reagálnának? Titeket idegesítene, ha valaki "megzavarna" korizás közben?2022. dec. 11. 22:52
11/12 anonim válasza:
Megpróbálnék segíteni, tanácsot adni legjobb tudásom szerint. Görkoris múltam van, de jégkorival is egész jól boldogulok :D egy osztálytársnőmet is én tanítgattam és végre el merte engedni a korlátot a szélén..
Egyébként csak ritkán van rá lehetőségem elmenni, meg egyedül nem is lenne olyan jó.
Ha meg esetleg barátság sülne ki belőle annak is örülnék :3
18/L
2022. dec. 12. 19:50
12/12 anonim válasza:
"bocsi, az ismerkedést ezek szerint kicsit félreértettem, ne haragudj. 😅 Azt hittem, ez valami új gyenge csajozási praktika. 😂"
Tudtam h minden csaj negatív előfeltételezéssel áll minden gyakoris kérdéshez és nagyon torzítják.
2022. dec. 12. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!