Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A futás, mint sport segítségével hol, hogyan lehet ismerkedni? (N)
Ez engem is érdekelne, most kezdtem futni.
Merre szoktál futni? :)
Futópálya, park ahol szoktak többen futni, ilyen helyeken könnyen találkozol olyanokkal akik szintén futnak, és ha nem éppen a következő ultrára készülnek akkor valószínűleg könnyen lehet beszélgetést kezdeményezni.
Legalábbis egy kisebb városban biztosan, ahonnan származom itt minden futó kb ismer mindenkit, mert ez egy kisváros.
Egyébként vannak futóversenyek/futóesemények, Pesten pl a BSI szervez félmaratonokat, maratont, de vannak rövidebb futószámok is, ezeken az eseményeken rengeteg futóval és nem futóval is tudsz ismerkedni szerintem.
Odáig nem tudok elfutni, messze vagy tőlem :)
De amúgy a parkok ideálisak ismerkedéshez.
Első voltam.
Ja, hát kihagytam, futó klubok, egyesületek, ha komolyabban futsz, és nem csak kocogni jársz.
Amúgy nem tudom, én tök sok emberrel beszéltem már bsi eseményeken, bár amúgy nem ismerkedési szándékkal, szóval soha nem volt több mint néhány mondat. De amúgy valóban a többség nem akar beszélgetni, ismerkedni, de én mindig találok 1-2 kommunikatívabb embert akkor.
Már volt néhányszor hogy 30 km-en meg maratonon belesétáltam, olyankor mindig voltak akik biztattak, többen le is lassítottak hogy kell-e energiazselé vagy valami, pedig átlag fiatal srác vagyok, nem valami szép lány 😅
Amúgy meg ha ismerkedni akarsz, a komoly futóknál elég esélytelennek tartom, mert nekik fontosabb az edzésterv kb, vagy hogy meglegyen a kitűzött tempó.
Ha én elmegyek erőset futni vagy konkrét edzésterv alapján, nyilván én sem állnék le beszélgetni csak úgy közben, mert más céllal indultam el.
2-es voltam.
Egyébként én is edzésterv alapján futok, a kb 80% beszélgetős intenzitású, de a maradék 20% eléggé elszórt. :D
Viszont közösségi futások érdekelnek, heti egyszer, kétheti egyszer belefér, vagy BSI-eseményeken, csak nem tudom, mindezek mennyire működnek.
Idén két BSI-n voltam egyedül, fotót csináltattam magamról a fűben a közelben ülővel, kb ennyi.
8
Majdnem estem egy óriásit a DESPAR-on, örültem, hogy csak majdnem, de akkor kár? :D
Amúgy a kérdést eredetileg az Ismerkedés - Társkeresésbe írtam ki, szinte biztosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!