Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Karkötő segítségével szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karkötő segítségével szerintetek lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sztori: Egyik nap utazom a bkvn és pont mellém állt egy srác. Rá néztem és gondoltam magamba, hogy amilyen helyes szerintem meleg és bambultam tovább kifelé az ablakon. Amikor elindultunk leszállni akkor pillantottam, meg hogy van a csuklóján egy "TOP ONLY" feliratú karkötő. Bakker, ha ezt előbb látom, lehet rá kacsintottam volna vagy valami, hogy szintén zenész vagyok :D De sajnos nekem nem volt "BOTTOM ONLY" feliratú karkötőm.

Szerinted mennyire para vagy nem para ilyen karkötőt hordani? Te bevállalnád? :D

2023. júl. 12. 09:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak szerintem vicces hogy ennyi homofób van itt a gyakori homo szekciójába? :D Mi van gyerekek irigykedünk? :D igazából azon se lepődnék meg ha homofóbok találnának be olyan karkötő miatt amit csak az érintettek ismernek. Pont hogy diszkréten csinálom a dolgom és csak már megint kóstolgatnak a homofóbok :D hogy van ez? :D
2023. júl. 12. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol lehet ilyen karkötőket venni, de tök jó ismerkedéshez.
2023. júl. 12. 17:46
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
#11: ezek látens homoszexuálisok valszeg :D
2023. júl. 12. 17:55
 14/21 anonim ***** válasza:
43%

Az a baj, hogy sokunknak fogalmunk sincs, hogy ezek mit jelentenek.

TOP-ONLY BOTTOM ONLY.

Valaki leírja pár szóban.

Köszike.

2023. júl. 13. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, de angol szótár szerint. Bottom only - Csal alul ( Valószínű a passzív lehet.)

TOP ONLY - Felül (tetején) csak ! Gondolom, az aktív !

Én így értelmezem !

2023. júl. 13. 12:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

top = aktív

bottom = passzív

uni = mindkettő

2023. júl. 13. 13:03
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

Értem.

Akkor ezek szerint ez a dolog a melegeknél játszik elsősorban.

Egyébként nem rossz ez, mert talán megkőnnyíti a társ, illeve szexpartner keresést.

Piszok jó ötlet.

Régebben nekem volt ötletem, hogy a heteró szférában jó lenne valami karkötős megoldás.

Pl. Szingli férfi lehetne zöld karkötö, szingli nő pedig narancssárga.

Aki nem független, és csak "játszótársat" keres, azoknak pedig piross.

Ez azért nagy mértékben segítene a társkeresés ügyön.

14#

2023. júl. 13. 13:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet, de ha a munkahelyed homofób, akkor ott ne hord.
2023. júl. 31. 21:21
 19/21 A kérdező kommentje:

Igen #17-es ez azért fontos a melegeknél, hogy tudja a két fél mennyire passzol egymáshoz. Ahogy könyvet se borítóról lehet megítélni itt se lehet feltételezni hogy vajon az adott személy mit/mikete kedvelhet így ez kicsit könnyíti a dolgot de ez is csak a jéghegy csúcsa.

szakzsargonban az alábbiak vannak

- csak aktív/top only = ő csak dug és csak szopat sose passzív

- inkább aktív/more top = legtöbbször ő dug és szopat azonban néha megkívánhatja a másik oldalt

- uni/versatile = dug is meg dughatják, szopat és szophat neki minden bejön

- inkább passzív/more bottom = őt dugják és szop a legtöbbször csak néha megkívánja az "aktív oldalt"

- csak passzív/bottom only = őt csak dughatják és szopathatják és sosem kívnája az "aktív" oldalt

- és van a side (amelynek magyar megfelelője még nincs) = ők semmilyen formában nem análoznak és nem is igénylik, csak petting, orál, kézimunka stb ilyenek.

Ami nem lenne még hülyeség ezen felül az, hogy az adott személy mennyire nyitott az ismerkedésre így egy csomó kellemetlen szituáció elkerülhető lenne. Modjuk én már voltam olyan buliba ahol voltak ilyen karkötők és színnel jelezték hogy szingli vagyok foglalt vagyok vagy hagyjá békibe mert nem azért jöttem :DDD

2023. aug. 1. 10:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

19. Válaszod kielégítő és tökéletes. Akik nem ismertük ezt a világot, most sokmindent megtudtunk. Láttam én ilyesfajta karkötőket, de azt gondoltam, csak egy karkötő.

Régebben volt egy szivárvány színű szatyrom ezzel jártam bevásárolni. Láttam én, hogy sokan furcsán néznek rám. Volt aki kikerült nagy ívben, de volt aki köpött egyet az utcán.

Nem értettem a szituációt. Aztán megtudtam, hogy ez a melegek szimbóluma.

Ezek után már nagyon örültem, hogy nem vertek meg valahol.

2023. aug. 1. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!