Aki itt segítséget kér a depressziója leküzdésében, az lényegében ismerkedni is szeretne?
Aki valóban depressziós az nagy ívben leszarja a gyik-et és nem itt fog kérdésekben vergődni.
Én voltam depressziós, és eszem ágában nem volt idegen emberekkel beszélgetni neten. Plusz beszélgettem kigyógyult öngyilkos hajlamú igazi depressziós emberekkel erről, akik megerősítettek ebben az egészben.
Az emberek 90%-a abszolút nincsen tisztában a depresszió fogalmával. A tinik körében meg manapság népszerű dobálózni ezzel mikor apu nem veszi meg az új ájfónt, vagy éppen nem érkezik annyi lájk instán mint 2 héttel korábban.
Mindjárt depresszióról beszélnek, holott azt sem tudják mit takar ez a lelki állapot.
Egy depressziós nem fog ismerkedni a gyik-en, nem akar emberi kapcsolatokat kiépíteni neten, és leszarja mit mond egy anonim ember NETEN.
Nem biztos, hogy ismerkedni szeretne, aki éppen depresszív hangulatban van - akár huzamosabb ideje.
Inkább elképzelhető, hogy átmenetileg szeretné elterelni a rossz gondolatok sugallatait (KILÉPNI ÖNMAGA KÖRFORGÁSÁBÓL!) ezzel pedig esélyt adni önmagának a gyorsabb felépüléshez vezető útra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!