Mi a leghatásosabb módszer a depresszió leküzdésére?
Aminaz akarat segit az nem depresszio.
Depresszional nincs olyan hogy összeszoritom a fogam akkor is frlallok leporolom magam aztan neki allok mosolyogni.
Az max rossz hangulatnal valik be a tudatos hozzààllàs, nem pedig depresszional.
Depresszional figyelem eltereles, sok (uj)inger jot tud tenni
Enyhe depresszional, vagy elkeseredesnel több minden bevált nekem.
Társaság: online , ha élőben nem megy vagy nincs rá lehetőség.
Új célok, mozgasban maradni pl ha le voltam csorosodva: akármilyen munkát elvállaltam, aztán ott megismert emberen keresztül szereztem jobbat :)
De nekem a hitem, vallasom is segít sokat. Sokan lefitymaljak hogy ez milyen primitív dolog, dehát egyidős az emberi kultúrával, és az elmúlt kb 100 évet leszámítva emberek tomegeinek adott támaszt és vigasztalást.
Te miért vagy szomoru?/depis?
Durva életmódváltás.
Válás után depis voltam én is ( na meg egy picit alkesz), aztán feladtam az addigi nyugis műhelymelómat és elkezdtem fuvarozni.
Teljesen kizökkentett a hülyeségből a nehézségeivel, ugyanakkor elvarázsolt a szépségeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!