Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lehet a fejükben azoknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a fejükben azoknak, akik nem küldenek magukról képet, mert szerintük te túl jól nézel ki és kamu profil vagy?

Figyelt kérdés

Több ilyennel is szembe futottam mostanság, hogy nem akar arcképet cserélni, vagy csak Snapchaten. Vagy amint elküldöm azt mondja kamu profilom van és nem is én vagyok a képen.

Én nem is értem, mi a különbség a Snapchat és a Grindr között pl? Nem jött még az appban elküldeni, vagy lejáró vagy albumban? Így nem lehet screensholtni se és még nem is adsz meg egy social media elérhetőségedet. Nem értem az ilyen parázásokat.

2023. jún. 22. 15:54
 1/2 steven95 ***** válasza:
100%

Benne lehet hogy csak így koptat le vagy "túl valóságos lett" és berezelt vagy esze ágában sem volt küldeni. Nehogy elkezd bizonygatni, úgy sem jössz ki jól belőle.

Én egy gyors, nemtörődöm jellegű, meglepő üzivel válaszolnék:

Ok. Csá.

2023. jún. 22. 16:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet egy vénember
2023. jún. 24. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!