Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen létezik? Nem fake...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen létezik? Nem fake profil mégis kamus?

Figyelt kérdés

Lett volna pár napja egy talim. Lebeszéltük a helyet és hogy hánykor találkozunk. Írt félórával előtte hogy ott lesz. Majd a megbeszél időpontra pontosan elmentem a helyre. Nem jött. Írtam 15 perc után hogy itt vagyok. Válasz semmi. Kb egy óráig vártam rá ott,írtam neki megint válasz semmi.

Előtte 1 hónappal szintén lett volna egy találkozóm írt hogy késni fog,mondom jó addig várok az állomáson. Utána írt megint hogy fél órát fog késni,gondoltam addig felmegyek a haverhoz mert ott lakik pont 2 percre. Nem írt semmit. Majd 2 óra várakozás után (még szerencse hogy a haveromnál voltam) írt hogy mégse jó a mai nap, mert jön a barátnője akivel haverok.

Velem van a baj,vagy tényleg mostanában sok a defektes?

Amúgy egyik sem fake profil, tehát nem netes képek,mert mindegyiknek valós fb profilja van.

21 éves vagyok,edzett twink típus.

2022. jan. 20. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Múltheti sztori:

Lebeszéltünk, hogy hol és mikor találkozunk.

Az időpont 17 óra volt, ekkor lett volna a találkozó a megbeszélt helyen.

Én már ott voltam, erre írja 16:57-kor: Bocsi, de mégsem tudok elindulni :D

Jókor szól bacca meg :D

Egyébként fél órára lakik a helytől. Nem tudott volna időben szólni?

A másik:

A héten ráérek, találkozhatunk.

Ezt hét elején írta.

Leírtam neki, hogy mely napokon és időpontokon lenne nekem jó, válasszon az alapján ahogy ő is ráér és egyeztessük.

Erre benyögi a következő levélben, hogy mégsem ér rá egész héten :D

2022. jan. 20. 23:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is próbálkozom egy sráccal már jó ideje, de nem annyira akar összejönni tali... Viszont nem adom fel, hátha előbb utóbb sikerül.
2022. jan. 20. 23:16
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Na akkor kezdem az első kommentelővel.

Én amit leírtál második példát simán lehettem volna. Ugyanis van hogy hét elején módosul az egész hetem. Mert befut pl egy olyan munka... De ritka.

A kérdezőnek is reagálok. Együttérzek veled, de nagyon. Bár mondok neked pár érdekes storyt. Az első srác akivel tartósabban (2 év tuti) voltam együtt el se jött az első talira. Elfelejtette :D Ennek ellenére kapott második esélyt. Megjegyzem a mai napig jóba vagyunk. Csak nem párként. De ha nem adok esélyt akkor nem lett volna ő az első tartósabb partnerem.

Még eszembe jut pár:

1. A srác állítólag elindult a lakásra amit emiatt kértem ki. Majd fél óra múlva se ért oda holott 1 megállóra lakott. Aztán hisztizett, hogy számonkérem és tiltott. NA de rá 3 hétre újra regelt és rám írt. Én emlékeztem rá. Ekkor is tali lett megbeszélve. És basszus eljött. :D

2. Volt egy srác akivel szexeltem. 18 volt. Na ő 10 taliból 6-7 talira jött el. Volt olyan hogy írta, hogy már a metrón (5 megállóra) van és jön. Majd fél óra múlva se érkezik meg. És sose szólt, hogy nem jön. Ha nem jött volna el az első talira azt hiszem kamu. Az első tali után viszont meglepett, hogy ilyen. Sose értettem. Gondolom útközbe elment a kedve.

3. Volt egy srác nálam. Megbeszéltük hogy jönne újra. Megbeszlétük a hol és mikort de lemondta előtte fél nappal. Átraktuk. Akkor én mondtam le reggel meló miatt. Átraktuk. Délelőtt beszéltünk is. Fix ok. 16.00-kor lett volna a tali. 15:00-kor írja elindulta. (Ekkor már facen beszéltünk) Erre az alkalomra elintéztem a helyet is ahogy megbeszéltük. A csávóra írtam 50-kor hogy már ott vagyok és mi a kaputalefon. 15.58-kor letiltott. Most ez mi??? És ő akarta az ismétlést annyira. Ő írkált folyton...

4. A csávó elrendelt egy címre kb 10 kép után. Mármint ennyit küldött. Aztán mikor odaértem kiderült a cím egy olyan ház amit lebontanak :D Azaz be volt deszkázva stb. A google térképen nem :) Mert megnéztem előtte hogy tudjam hova megyek. Odaértem, írtam neki hogy vmit elírt. Erre törölte a profilját a rómeón. Amiről még azt tudni kell, hogy több mint fél éves profil volt.

5. A csávó küldött képet. Talit megbeszéltük. Kértem testképeket is. Mondom az a fix. Élőben a csávó jó 20kg-val több volt. És még én voltam a felületes, stb. Nem ő a hazug aki küld egy képet ami száz éves.

6. Megbeszéltük a talit a Pöttyös utcai megállóba. Odaérek. Látom hogy van egy pasi ott aki hasonlít rá. Oda is megyek és mondom hogy rám vársz. Közli nem. Mondom ok. Lemegyek vissza a metróba mondom jól van offolva lettem. Írok neki hogy sajnálom de legalább egyenes volt. Erre közli hogy nem tudta, hogy én vagyok az. Holott kapott képet :D Ezek után már nem mentem vissza...

7. A csávó küldött képeket. 19 vagy 20 éves lehetett. A srác képein szexi volt. A valóságban is de teljesen más ember volt a képen. :D Be is vallotta, hogy kamu kép. De basszus minek? Miért kamu képpel? Erre nem tudott mit mondani. Amúgy jó volt vele a szex. Akart ismétlést. Emiatt megadta a számát sőt SMS is jött mikor elmentem tőle meg másnap is, hogy szerdán tali. Szerdán nem írt az SMS-re, hívást se vette fel. SOHA többet nem hallottam róla :D Pedig nagyon jó volt a szex vele. CSak azt nem értem mi történt.

8. A sráccal hetekig leveleztem. Megbeszéltük a talit. A talin egy idős pasi várt. Közölte, hogy a csávó barátja és nem tudott eljönni a srác mert eltört a lába. :D Viszont ő elkísérne hozzá. :D Ugye sejtitek mit mondtam erre. A csávónak is írtam mintha nem érteném. Természetesen jött hogy én milyen vagyok mert nem mentem el hozzá... :D

Ezek csak amik hirtelen eszembe jutottak. :D Még tuti van ami érdekes de ez most hirtelen amit leírnék :D

2022. jan. 21. 00:10
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Hát igen, a net tele van kamusokkal, ghostingolókkal és olyanokkal akik élőben teljesen mások mint aminek a neten kiadják magukat. Számtalan "rémtörténet" van erről.

Nos akkor pár jótanács barátaim akár meleg vagy hetero, nő vagy pasi vagy:

1) Addig el sem kezdek komolyabban gondolkozni a találkozó helyén, idején amíg telefonon nem beszéltem a másikkal. Az már elég jó szűrő (bár így lesz aki ghostingol). Egyébként is 3 perc beszélgetéssel több benyomást tudsz szerezni a másikról mint 3 hónap írkálgatással. Telószám amúgy is kell, mert bárki késhet (Bp-n nem nehéz beleszaladni dugóba), s a helyszínen is lehet kavarodás ki pontosan hol van.

2) A saját időd megkímélése céljából: olyan képet küldj ami a lehető legjobban hasonlít arra amilyen a valóságban vagy, akkor kisebb a sansz hogy legalább külsőleg nem okozol csalódást. Persze sokan túl fogják magukat fényezni, ha nem passzol az illető, vagy úgy érzed becsapott akkor ne légy rest megmondani és elköszönni (hátha tanul belőle és legalább már másokat nem fog átverni legközelebb).

3) A fenti logikát követve: ne fényezd magad túl magad azon mint ami valójában vagy. Úgyis face to face dől el minden. A netes kommunikáció célja összehozni a személyes kontaktot, majd ott kell domborítani.

4) Képek vol2.: egy db arcképes és egy db teljes alakos bőven elég! Aki többet kér, meg ilyen-olyan meztelen képért kuncsorog az csak recskázni akar nem találkozni. Ugyanígy aki részletekbe menően előre fejtegetni akarja mit hogyan az szintén nem az élő találkozóra úszott rá.

Idővel kialakul majd a rutinod hogy kiszűrd a kamusokat és egyre kevesebben fognak tudni megvezetni. Bele fogsz így is futni néhányba, de nem mindegy hogy 10-ből egybe, vagy az összes kamus meg tud szívatni és 10-ből 9 találkozó kútba esik.

2022. jan. 21. 00:36
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Messzirol megnézett, nem jottel be neki es hazament
2022. jan. 21. 05:23
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

A 4-es nagyon jófej lehet. Jókat kuncogtam. Nekem volt hogy elkezdett szopni (3 ilyenem is volt) majd egyszer csak közölte nem fog menni… pedig csak 16cm… ezeken mindig kiakadtam. Főleg ha még ki se akarta verni. De olyan is volt aki verte közbe magának és kb 1 perc alatt elment és akkor már nem akart szopni.

Na de kamusból a kedvencem aki 10 éves képet ad. Mikor 15 voltam az elsők egyike volt aki rámírt és akkor a képet megjegyeztem. Erre tavaly ugyanazt a képet kaptam. Megkérdezem mikori. 1-2 éves a válasz. Mikor írom neki hogy mi van még ő tilt.

Volt hogy elmentem talira. A srác eljött mellettem és továbbment. De felismertem. Utána mentem. Mondom haho én vagyok az. Nem jöttem be neki ezért le akart lépni. 17 éves volt. A vicc hogy annyi nem volt benne hogy mondja. Jó hogy utána mentem.

A másik a hidegbe váratott 20 percet és ugyanígy elment mellettem. Na őt követtem. Hazáig ahol láttam hanyas kaputelefont üt be. Ha arra jártam későeste akkor felkaputelefonáltam :D mivel írta hogy mindig 4re megy melózni :)

A csúcs az a 20 éves aki mikor odaérek és kérdem mi a kaputel közli hogy csak 15 perc van mert jön egy másik srác is. Kivéve ha hármas is ok. Na ezek után offoltam. Hiába utaztam nem rib@ nccal akarok….

2022. jan. 21. 09:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
De megjegyzem hogy nem kor függő a korrektség.
2022. jan. 21. 09:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Uhh tényleg jó sok van

5: Nem hinném,mivel maszk meg kapucni volt rajtam.

2022. jan. 21. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, egyesek nem értik, hogy a nem az nem! Egyszer valahol direkt kiírtam, hogy drogosok kíméljenek. Egyik esetben egy lelkes pasassal írogattunk egymásnak. Meg is jelent a randin, Csakhogy egyből avval kezdte, hogy mit szív... Nem tettem szóvá, normális volt, de nem az esetem. Volt orál, de azóta se keresem. Előre szóltam, h drogossal NEM. Némelyik, mintha direkt dacolna...
2022. jan. 21. 23:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Uhh utolsó!

Ez azért durva. Még el is mondja..

2022. jan. 21. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!