Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik? Nem fake profil mégis kamus?
Lett volna pár napja egy talim. Lebeszéltük a helyet és hogy hánykor találkozunk. Írt félórával előtte hogy ott lesz. Majd a megbeszél időpontra pontosan elmentem a helyre. Nem jött. Írtam 15 perc után hogy itt vagyok. Válasz semmi. Kb egy óráig vártam rá ott,írtam neki megint válasz semmi.
Előtte 1 hónappal szintén lett volna egy találkozóm írt hogy késni fog,mondom jó addig várok az állomáson. Utána írt megint hogy fél órát fog késni,gondoltam addig felmegyek a haverhoz mert ott lakik pont 2 percre. Nem írt semmit. Majd 2 óra várakozás után (még szerencse hogy a haveromnál voltam) írt hogy mégse jó a mai nap, mert jön a barátnője akivel haverok.
Velem van a baj,vagy tényleg mostanában sok a defektes?
Amúgy egyik sem fake profil, tehát nem netes képek,mert mindegyiknek valós fb profilja van.
21 éves vagyok,edzett twink típus.
Nem csak mondta, MUTATTA, mit szív. Még azt is elmondta -mert fogalmam se volt, mi az-, hoyg illegális a szer. Oké, mindenkinek szíve joga, legalábbis ha nagykorú, hogy mit szív. Leszámítva, hogya nemdohányzók közelében nem kéne füstöln. Semmivel. SÉ hát ami illegális az illegális ugye...
De hogy több levelet váltottunk, mondta h olvasta az adatlapomat, erre ellentmond ennek. Nem is az a legnagyobb pláne, hogy drog, hanem az önellentmondása. Feketén fehéren szerepelt adatlapomon, hogy drohasználat kizárt ha velem van valaki. Erre csakazértis...
Még fel is ajánlotta, hogy én is kaphatok, ha szeretnék... Nem tud olvasni az ilyen...? Természetesen nem kértem. Mert én nem vagyok önellentmondó, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!