Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt egyesek Planetromeon ha a másik megnézi a profilját akkor már biztos akar valamit?
Látszik hogy ki nézte meg a profilt és van aki ebből arra következtet, le is írja üzenetben, hogy biztos akar a másik valamit, azért nézte meg.
Az ember előbb megnézi, mert nem tudja és ha már látta utána tudja eldönteni hogy akar-e valamit. Meg azért amúgy is szexhez kell még néhány infó, beszélgetés.
Mi van ezeknek a fejében?
Van aki megnéz és nem mer kezdeményezni,
Nem kell ezen kiakadi elvégre azért vagytok ott hogy ismerkedjetek nem?
Az meg más tészta hogy a 90%csak Othon rejszol a fotókra.
#3 Az egy dolog lenne ha rádír és megkérdezi hogy van e kedved ismerkedni.
De én is nahyon sok olyanba futottam bele, amikor írom, hogy sajnálom, de nem az esetem, akkor arra hivatkoznak hogx akkor miért nézegetem a profiljukat. Szerintem ilyenre gondolt a kérdező.
És amúgy én sem tudom hogy ez miért jó, de igazából nem különösebben foglalkoztat. Ha a bemet nem értik meg akkor utána már csak ignorálom
Azon az Oldalon csak az utolsok vannak
99% Ronda Csunya
és azok akik PENZT Akkarnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!