Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Parkereso oldalon profil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parkereso oldalon profil keppel vagytok fent?

Figyelt kérdés
Grindr, planet romeo, stb

2023. jan. 7. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
hotbullon csak a farkam.
2023. jan. 7. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kép nélkül lehetetlen normálisan ismerkedni
2023. jan. 7. 20:41
 3/7 steven95 ***** válasza:
91%
Igen. És nem is könyörgök érte, vagy van kint vagy rám ír, és első üziben küld is. A többiek pedig nyugodtan ismerkedjen úgy ahogy akarnak azzal sincs baj, de fogadjuk el egymás szabályait. Jó szűrő, aki nem rejtőzködő az ki meri tenni. Azt se nagyon értem aki visszaélés miatt nem meri. Mert? Megvoodoozzák a képed? Mert facebookról nem lehet leszedni, és felhasználni máshol?, dehogynem...
2023. jan. 7. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Egy darabig kint volt, aztán leszedtem. Untam, hogy szinte mindenki kép nélkül ír rám, vagy szemembe tolja a farkát/fenekét, kéretlenül. De persze volt egy-két személy akikkel elkezdtem chatelni, mármint azokkal akik arcképet küldtek/már volt fent, és azután leszedtem, amíg írtunk.

23/f

2023. jan. 7. 22:20
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Az eddigi legszebb párkapcsolatom vakrandiból indult.Mióta szingli vagyok és ismerkedem,ismét nincs portré képem.

Először szeretek írásban beszélgetni,sok minden már akkor eldől,mert a kinézet,jóképűség,stb semmire de semmire nem garancia.

Sem nem kérek,sem nem adok képet,főleg intimet nem.Aki sértődik,lapoz oszt megy tovább cserkészni.

Egy élő beszélgetés a legjobb,de odáig el kell jutni.Többség pedig nem akar találkozni,még olyannal sem,akinek van képe.Ezt mástól tudom.Inkább szórakoznak egymással,vagy egyszeri dugást keresnek,max hangzatos körítéssel:)

2023. jan. 8. 07:16
 6/7 -remete- ***** válasza:
87%
Nem de ha valaki rám ír mert kívancsi és van arcképe akkor küldök neki én is magamról.
2023. jan. 8. 08:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a testem
2023. jan. 29. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!