Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parkereso oldalon profil keppel vagytok fent?
Egy darabig kint volt, aztán leszedtem. Untam, hogy szinte mindenki kép nélkül ír rám, vagy szemembe tolja a farkát/fenekét, kéretlenül. De persze volt egy-két személy akikkel elkezdtem chatelni, mármint azokkal akik arcképet küldtek/már volt fent, és azután leszedtem, amíg írtunk.
23/f
Az eddigi legszebb párkapcsolatom vakrandiból indult.Mióta szingli vagyok és ismerkedem,ismét nincs portré képem.
Először szeretek írásban beszélgetni,sok minden már akkor eldől,mert a kinézet,jóképűség,stb semmire de semmire nem garancia.
Sem nem kérek,sem nem adok képet,főleg intimet nem.Aki sértődik,lapoz oszt megy tovább cserkészni.
Egy élő beszélgetés a legjobb,de odáig el kell jutni.Többség pedig nem akar találkozni,még olyannal sem,akinek van képe.Ezt mástól tudom.Inkább szórakoznak egymással,vagy egyszeri dugást keresnek,max hangzatos körítéssel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!