Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennél meg a párod kedvéért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél meg a párod kedvéért?

Figyelt kérdés

Bele mennél egy trióba, csak az Ő kedvéért?

Megtennél olyan dolgot az ágyban, amit szíved szerint nem akarsz, de a párod nagyon szeretné, így bevállalod?

Hogy tudnál utána rá nézni, akarnád-e még Őt, vagy kiábrándulnál belőle, ha a saját akaratodon túl nyúlnál az Ő vágyai miatt?

2023. jún. 15. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Trióba? - Nem. (Aktív vsgyok.)

Megtennél olyan dolgot az ágyban, amit szíved szerint nem akarsz, de a párod nagyon szeretné, így bevállalod? - Attól függ, miről lenne szó.

2023. jún. 15. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ. Van amit megteszek érte, ha nekem nem is jön be annyira, de azért nem akármit.

Trióba belemennék már csak a magam kedvéért is. :)

2023. jún. 15. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy jól működő kapcsolatban az ember megtesz olyan dolgokat a másik kedvéért, amit amúgy nem tenne. Persze bizonyos határig. Hármasba nem mennék bele, mert tudom féltékeny típus vagyok és azt érezném, hogy más meg tudja neki adni azt amit én nem emiatt pedig el fog hagyni. Lehet önzöség, de én sem keresném más társaságát mert ha párom van akkor ő az egyetlen mert szeretem.

Más dologról nem tudok nyilatkozni. Lehet volnának dolgok amiket megtennék érte, ha ö is ugyan úgy viszonozná nekem más dolgokkal.

Szerintem ez alap dolog egy kapcsolatban. Hangsúlyozom egy bizonyos határig, ami pedig mindenkinél más.

De ez csak az én véleményem.

2023. jún. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!