Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan teljesen aktív melegek análisan és orálisan is, akik sosem voltak passzívok, és teljesen elzárkóznak tőle, sosem akarják kipróbálni, senki kedvéért sem a passzív szerepet + orálisan is "aktívok"? Ha igen...?
Aktív vagyok,és sosem próbáltam magamon az anált,mert nem vonz,sem testileg,sem lelkileg nem tudnám megvalósítani.
Viszont szopni /ha a passzív olyan /, akkor szeretek, mert a 69-ezést szeretem.És nyalni is nagyon szeretem a passzívat,ha hagyja- mert ezt nem sokan szeretik.
Eddigi kapcsolataimban is így volt, és ha lesz ismét, akkor abban is úgy lesz.
Az aktív attól aktív, hogy a farkát használja, és pont.
Nem kapnám be soha, az a passzív dolga.
Hát igen, nem könnyű, de jó lenne nekem is.
Eddig nem igazán ismertem meg teljesen aktív fiút, inkább unikat, akiknek jó az aktív szerep is, akár miattam, ha már én csak passzív vagyok. De közben attól még unik maradtak, és ettől olyan rossz/furcsa érzésem volt, hogy biztos élvezik-e, biztos ezt akarják-e, később lehet majd mást akarnak, stb. És hogy mellettük nem lehetek igazán önmagam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!