Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Önmagatokat adjátok ismerkedes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önmagatokat adjátok ismerkedeskor, netes társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért inkább nem?

Figyelt kérdés

Ti mertek önmagatok lenni társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért mást mutattok, mint akik valójában vagytok? Ami menő, és szexi esetleg, ami jobban vonzza a figyelmet? Félmeztelen fotók, drága holmik, pózolás, nyaralás. Csak azért, hogy több randipartneretek legyen, több esélyetek legyen, inkább felvesztek egy álarcot, a látszat a lényeg? Én azt érzem, hogy társkeresők nagy része így működik. És eléggé elszomorít.

Én szerintem elég egyszerű fiú vagyok, egyszerű vágyakkal, álmokkal. Ennek megfelelően nincsenek trendi, menő képeim. Alapból nem szeretem magam fotózni, nem vagyok fotogén, és ha elmegyek nyaralni, vagy találkozok a barátaimmal, nem magamat szoktam fotózni/fotóztatni. Viszont ez vagyok én. Nem is szeretem magam mutogatni se instán, se máshol. Nem rakok ki társkeresőre félmeztelen képeket sem.

De belegondoltam, hogy biztos sokkal népszerűbb lennék, ha én is pózolnék, trendi képeket csinálnék magamról, illetve mutogatnám a testem, hiszen nincs mit szégyellnem magamon, jó alakom van. Azt látom, hogy azok a fiúk a legnépszerűbbek, akik mutatják a testüket is, pózolnak tengerparton, kondiban, kávézóban, stb. De akkor feladnám önmagam. És az illető, akivel ismerkedek, elképzelne rólam valamit, ami igazából nem is én vagyok, aztán csalódna. És sokkal boldogabb lenne mindenki, ha önmaga lehetne, és úgy fogadnák el

2023. ápr. 8. 21:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne adnám Önmagam, ha beszélgetek valakivel, nehéz lenne nem az lenni. :) Az, hogy relatíve jó kép van kint rólam- persze, hogy nem a legrosszabbat rakom ki. Hozzá kell tennem, hogy nem félmeztelen fotó van rólam kint, hanem arcfotók- háttérben kb. semmi. Így is szerintem sok üzenetet kapok, illetve sok bókot, amelyek jólesnek. :)

19

2023. ápr. 8. 21:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet ,hogy nincs miért másnak mutatni magam.mennyivel jobb ha másnak mutatós magad ,aztán jól beégsz.csak az mutat,mondd mást magárol aki eleve nem tisztességesen áll a társkereséshez,szórakozik.neeeem....ez nem én vagyok.ki kell rakni magad teljesen őszintén az "asztalra"",hogy ez vagyok én ....tetszik tetszik ,nem nem.
2023. ápr. 8. 22:01
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen közösségi média-oldalak nagyon messze vannak a valóságtól,ahol fényezi magát mindenki.

Van haverom,akinek az oldala abból áll,hogy " boldog xy társaságában", "szerelmes xy-nal", " itt és itt van most xy-nal" ...Közben pedig túl vannak sok szakítás-újrakezdésen,ráadásul masszívan félrejárnak,lélekben egyik is,másik is máshol van- csak éppen megjátsszák magukat.

Ehhez hasonlók és a magunkról csinált hamis képek ferdítik el azt,hogy igazából ki is egy ember.

Sosem nézegetem a profilokat,ha ismerkedem,mert egyszerűen nem a valóságot mutatja.És a képek is sok esetben dekoráltak.

Így van, őszintén ki kell tenni az asztalra magunkat,ha kell,így kelljen valaki,ahogy van. Másért megváltozni = magunk feladása,megalkuvás.Az ilyen nem vezet jóra sosem,hiába nevezik ezt sokan lelki fejlődésnek.

2023. ápr. 9. 01:34
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Jol irtad. De akkor feladnad onmagad..es azt ne tedd. En ugyanigy vagyok, mint Te. Nekem is van egy ertekrendem es ez nekem sem feltetlenul fer bele. Felre ertes ne essek, nem vagyok egy erkolcscsosz, nekem azzal semmi bajom nincs, ha valaki ugy probal ismerkedni, ezaltal imponalni masok elott, hogy egy teljesen mas, talan nem is letezo arcat mutatja. En ilyen tok basic 1-2 oldalon fent vagyok, de peldaul utazasokrol es markahusegrol nem talalnal nalam sok kepet, es nyilvan ez nem azert van mert remete vagyok es nem szeretek utazni:) instam nincs is, minek…most attol, hogy valaki kibasz magarol 4-5 kepet sztoriba es ettol erzi magat a terkepen hat legyen…meg azt se szarom le, hogy ki mit eszik vacsorara stb. Na mindegy, a lenyeg, hogy egy tok egyszeru, vagyis probalom magam egyszerunek hinni - srac vagyok, ilyen ertelemben nem kovetem a trendeket pedig huszas eveim kozepen jarok, tehat nem mondanam, hogy oreg. De szerintem hasonloan latjuk, ugyhogy pacsi:)
2023. ápr. 9. 07:16
 5/23 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Én 100%-ban önmagamat adom. Azzal vannak a legjobb esélyeim. Menő és szexi képeim is vannak kint Instagramon, mert menő és szexi vagyok. De ugyanúgy kirakom a kocka dolgaimat is, meg az absztrakt műveimet. Hiába érdekel kevesebb embert, de az is én vagyok.
2023. ápr. 9. 08:27
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én önmagamat adom, népszerű vagyok. :)
2023. ápr. 9. 08:56
 7/23 anonim ***** válasza:
80%
Melyik önmagamat?
2023. ápr. 9. 08:57
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagy huncut pasi vagy Te, Belucci :)

Csak olvasni kell a válaszaidat. De legalább leírod,ami a tuti és ez a fő!

2023. ápr. 9. 08:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Az tök jó, hogy valaki alapból szexi és menő 😅 De én nem igazán. Mármint, nem törődök nagyon azzal, hogy menő és trendi legyek. Szóval az a lényege a kérdésnek, hogy aki olyan mint én, inkább mutassa meg kicsit a másik oldalát, csak azért, hogy népszerűbb legyen, bár nem annyira komfortos neki, úgy érzi, mintha nem önmaga lenne? Akinek a belső énje alap beállításként nem a menő és szexi, de amúgy lehetne olyan is, ha akarna.
2023. ápr. 9. 09:02
 10/23 anonim ***** válasza:
75%

Megnézhetjük mi is? :)

2023. ápr. 9. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!