Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önmagatokat adjátok ismerkedeskor, netes társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért inkább nem?
Ti mertek önmagatok lenni társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért mást mutattok, mint akik valójában vagytok? Ami menő, és szexi esetleg, ami jobban vonzza a figyelmet? Félmeztelen fotók, drága holmik, pózolás, nyaralás. Csak azért, hogy több randipartneretek legyen, több esélyetek legyen, inkább felvesztek egy álarcot, a látszat a lényeg? Én azt érzem, hogy társkeresők nagy része így működik. És eléggé elszomorít.
Én szerintem elég egyszerű fiú vagyok, egyszerű vágyakkal, álmokkal. Ennek megfelelően nincsenek trendi, menő képeim. Alapból nem szeretem magam fotózni, nem vagyok fotogén, és ha elmegyek nyaralni, vagy találkozok a barátaimmal, nem magamat szoktam fotózni/fotóztatni. Viszont ez vagyok én. Nem is szeretem magam mutogatni se instán, se máshol. Nem rakok ki társkeresőre félmeztelen képeket sem.
De belegondoltam, hogy biztos sokkal népszerűbb lennék, ha én is pózolnék, trendi képeket csinálnék magamról, illetve mutogatnám a testem, hiszen nincs mit szégyellnem magamon, jó alakom van. Azt látom, hogy azok a fiúk a legnépszerűbbek, akik mutatják a testüket is, pózolnak tengerparton, kondiban, kávézóban, stb. De akkor feladnám önmagam. És az illető, akivel ismerkedek, elképzelne rólam valamit, ami igazából nem is én vagyok, aztán csalódna. És sokkal boldogabb lenne mindenki, ha önmaga lehetne, és úgy fogadnák el
Hogyne adnám Önmagam, ha beszélgetek valakivel, nehéz lenne nem az lenni. :) Az, hogy relatíve jó kép van kint rólam- persze, hogy nem a legrosszabbat rakom ki. Hozzá kell tennem, hogy nem félmeztelen fotó van rólam kint, hanem arcfotók- háttérben kb. semmi. Így is szerintem sok üzenetet kapok, illetve sok bókot, amelyek jólesnek. :)
19
Az ilyen közösségi média-oldalak nagyon messze vannak a valóságtól,ahol fényezi magát mindenki.
Van haverom,akinek az oldala abból áll,hogy " boldog xy társaságában", "szerelmes xy-nal", " itt és itt van most xy-nal" ...Közben pedig túl vannak sok szakítás-újrakezdésen,ráadásul masszívan félrejárnak,lélekben egyik is,másik is máshol van- csak éppen megjátsszák magukat.
Ehhez hasonlók és a magunkról csinált hamis képek ferdítik el azt,hogy igazából ki is egy ember.
Sosem nézegetem a profilokat,ha ismerkedem,mert egyszerűen nem a valóságot mutatja.És a képek is sok esetben dekoráltak.
Így van, őszintén ki kell tenni az asztalra magunkat,ha kell,így kelljen valaki,ahogy van. Másért megváltozni = magunk feladása,megalkuvás.Az ilyen nem vezet jóra sosem,hiába nevezik ezt sokan lelki fejlődésnek.
Nagy huncut pasi vagy Te, Belucci :)
Csak olvasni kell a válaszaidat. De legalább leírod,ami a tuti és ez a fő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!