Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Önmagatokat adjátok ismerkedes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önmagatokat adjátok ismerkedeskor, netes társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért inkább nem?

Figyelt kérdés

Ti mertek önmagatok lenni társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért mást mutattok, mint akik valójában vagytok? Ami menő, és szexi esetleg, ami jobban vonzza a figyelmet? Félmeztelen fotók, drága holmik, pózolás, nyaralás. Csak azért, hogy több randipartneretek legyen, több esélyetek legyen, inkább felvesztek egy álarcot, a látszat a lényeg? Én azt érzem, hogy társkeresők nagy része így működik. És eléggé elszomorít.

Én szerintem elég egyszerű fiú vagyok, egyszerű vágyakkal, álmokkal. Ennek megfelelően nincsenek trendi, menő képeim. Alapból nem szeretem magam fotózni, nem vagyok fotogén, és ha elmegyek nyaralni, vagy találkozok a barátaimmal, nem magamat szoktam fotózni/fotóztatni. Viszont ez vagyok én. Nem is szeretem magam mutogatni se instán, se máshol. Nem rakok ki társkeresőre félmeztelen képeket sem.

De belegondoltam, hogy biztos sokkal népszerűbb lennék, ha én is pózolnék, trendi képeket csinálnék magamról, illetve mutogatnám a testem, hiszen nincs mit szégyellnem magamon, jó alakom van. Azt látom, hogy azok a fiúk a legnépszerűbbek, akik mutatják a testüket is, pózolnak tengerparton, kondiban, kávézóban, stb. De akkor feladnám önmagam. És az illető, akivel ismerkedek, elképzelne rólam valamit, ami igazából nem is én vagyok, aztán csalódna. És sokkal boldogabb lenne mindenki, ha önmaga lehetne, és úgy fogadnák el

2023. ápr. 8. 21:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, önmagam adom. Azonban sajnos chat-en sokkal könnyebben el tudom engedni magam mint élőben, szóval attól tartok, csalódást okoznék a másik félnek, ha találkoznánk 😔

Annak örülök, hogy beláttad, hogy nincs értelme színlelni egy nem létező valakit, és inkább önmagadat adod, egy fiktív karakter helyett! 😄

24/f

2023. ápr. 9. 17:49
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme megjátszani magad de a saját kereteiden belül annyit megtehetsz hogy a legelőnyösebb énedet mutatod. Felhúzod azt a ruhát amiben jól érzed magad de tudod hogy jól is néz ki, gondolom szoktál járni fodrászhoz néha. Kérd meg egy barátodat hogy ilyen jó pillanatban lőjön rólad egy képet szabadban (ha lehet késő délutáni órákban) a természetes fény legtöbb embernek előnyösebb.
2023. ápr. 9. 21:36
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel eleve kapcsolatban gondolkoztam így önmagamat adtam, különben nincs értelme. Egy átlag Pistike 😀
2023. ápr. 9. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!