Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan lehetnék népszerűbb?

Hogyan lehetnék népszerűbb?

Figyelt kérdés
Sziasztok,most vagyok elsős gimnazista és elég nehezen tudok csak megnyílni az embereknek ezáltal nem tudok olyan jó kapcsolatokat kialakítani.Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy hogyan tudnék több barátra,ismeretségre szert tenni illetve mi az amitől népszerűbb lehetnék?ELvileg csinos vagyok,de nem érzem magam elég jónak,főleg pár másik lány mellett.Tehát az is érdekelne hogy min tudnék esetleg változtatni(a külsőmön) ahhoz hogy több figyelmet kapjak és így könnyebben tudja ismerkedni.Mi az amit az emberek,érdekesnek,vonzónak találnak?Rendszeresen sportolok,figyelek rá mit eszem,arra is hogyan öltözködöm de ez talán nem elég és több változtatás kéne,mit gondoltok???

2021. jún. 8. 19:12
 1/1 anonim válasza:

Ez inkább személyiségtíuson múlik, és a kérdésből nekem elég egyértelműnek tűnik, hogy te nem vagy egy túl extrovertált ember. Tehát nincs szükséged népszerűségre. Nem lesz jobb neked attól, ha népszerű vagy.

Így inkább olyan célt javasolnék beilleszkedéshez, hogy találd meg azt az 1-2-3 embert, akik komolyabban a barátaid lesznek, és megtöltök majd élettel a mindennapjaidat! Az üres népszerűséget meg hagyd meg azoknak, akiknek tényleg erre van szüksége.

Szóval érted... inkább napi 50 embernek mondanád el ugyanazt a két bájcseverészős mondatot, vagy inkább 2 embernek 50 mondatos tartalmas beszélgetésében vennél részt?

2021. jún. 8. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!