Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Önmagatokat adjátok ismerkedes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önmagatokat adjátok ismerkedeskor, netes társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért inkább nem?

Figyelt kérdés

Ti mertek önmagatok lenni társkeresőn? Vagy a népszerűség kedvéért mást mutattok, mint akik valójában vagytok? Ami menő, és szexi esetleg, ami jobban vonzza a figyelmet? Félmeztelen fotók, drága holmik, pózolás, nyaralás. Csak azért, hogy több randipartneretek legyen, több esélyetek legyen, inkább felvesztek egy álarcot, a látszat a lényeg? Én azt érzem, hogy társkeresők nagy része így működik. És eléggé elszomorít.

Én szerintem elég egyszerű fiú vagyok, egyszerű vágyakkal, álmokkal. Ennek megfelelően nincsenek trendi, menő képeim. Alapból nem szeretem magam fotózni, nem vagyok fotogén, és ha elmegyek nyaralni, vagy találkozok a barátaimmal, nem magamat szoktam fotózni/fotóztatni. Viszont ez vagyok én. Nem is szeretem magam mutogatni se instán, se máshol. Nem rakok ki társkeresőre félmeztelen képeket sem.

De belegondoltam, hogy biztos sokkal népszerűbb lennék, ha én is pózolnék, trendi képeket csinálnék magamról, illetve mutogatnám a testem, hiszen nincs mit szégyellnem magamon, jó alakom van. Azt látom, hogy azok a fiúk a legnépszerűbbek, akik mutatják a testüket is, pózolnak tengerparton, kondiban, kávézóban, stb. De akkor feladnám önmagam. És az illető, akivel ismerkedek, elképzelne rólam valamit, ami igazából nem is én vagyok, aztán csalódna. És sokkal boldogabb lenne mindenki, ha önmaga lehetne, és úgy fogadnák el

2023. ápr. 8. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos,hogy csak az boldog ,aki menő és szexi.

Soknak zsánere az egyszerűbb lelkű,akár zárkózott meleg.Ezek között nagyon sok értékes van,csak nehéz megtalálni őket !

Van egy érzésem,hogy a Kérdező is utóbbiba tartozik.

2023. ápr. 9. 09:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt mutasd, amilyen általában vagy. Ha találkozol valakivel és nem tetszel neki, úgysem lesz semmi, akkor meg minek futni a felesleges köröket.

Akinek valóban kellesz, annak úgy is kellesz, ha nem vagy menő. Vagyishát azért akar téged, mert neki te leszel a legmenőbb, legizgalmasabb, legvonzóbb pasi a világon.

2023. ápr. 9. 09:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Eszemben sincs megtagadni magamat. Hát milyen kapcsolat az, aminek már a kiindulópontja is hazugság?! Randin sem szeretem a bájolgást, az a jó, ha egyenesen és tisztán lehet látni a másikat. Azzal még nincs baj, hogy nem a nyolcszor lehányt lyukas pólóban megy az ember, hanem azért egy kicsit normálisabb öltözetben, de azért nem kell szerintem a Fehér Házba se készülni. Valahol a kettő között. :D Rajtam a standard hétköznapi viselet szokott lenni randin is: farmer + hosszúujjú ing, esetleg egy hosszabb kabát vagy ballonkabát, de kabát is csak akkor, mikor nagyon hideg van télen.
2023. ápr. 9. 12:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
13-as: Ballonkabát? Pfuuu.... :D
2023. ápr. 9. 16:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok menő srác évek óta pózol és válaszra sem méltatja az egyszerűbb fiúkat. Közben biztosan van pár menet, de hogy ettől lenne boldogabb?! Hát . . .
2023. ápr. 9. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdések ezek, mert aki trendi, szexi és laza, az nem feltétlenül felszínes. Az unalmas fiúkban sokan nem látnak semmit, hiába írják, hogy belső, blabla, mert mindenki inkább a stílusos, érdekes srácok iránt érdeklődik.

Én egyáltalán nem szégyellem magam, a környezetem és a netes visszajelzések alpján is vonzó vagyok, csak ruhás képeim vannak, de pl. Quick Share albumban vannak intimek is, mert úgyis mindenkit érdekel az, még ha egy hosszabb beszélgetés után is jön elő a dolog. Meg amúgy sem szégellem magam.

Rám is rengeteg férfi ír, akinek fontos, hogy normálisan gondolkozzon, legyen értékrendje a fiúnak, de azért ha jól néz ki, akkor az igazán vonzó, szóval engem választ Átlagpistike helyett.

Nincs abban semmi, ha lazára veszed, de nem sértésnek szánom: ha nem vagy népszerű, akkor csak magad szerint nézel ki elég jól.

2023. ápr. 9. 16:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát..azért az Átlagpistike nekem ezerszer jobban bejön és megbízható.

Bocs,ha így gondolom, ezzel nem akarom leminősíteni az előttem szólót.Nem minden szép,helyes srác egyben öntelt is.De azért a nagyon jó kinézetűek között vannak főleg az önteltek.

2023. ápr. 9. 16:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17-es: igazad van, sokszor a jól kinézők önteltek, vagy legalábbis azt hiszik magukról, hogy jók. Ilyen is van.

Nekem az a furcsa, hogy az Átlagpistikék és például az őket kedvelők valahogy mégsem találnak egymásra, akkor nem lennének ilyen kérdések és válaszok. Szóval valami mégis hibázik...

Nagyon szépek az ideológiák és nagy szavak, de előbb-utóbb mindenkinél előkerülnek az igények is, amik a kezdeti állításokkal szemben nem is olyan alacsonyak. Sok emberrel beszélek itt is, más oldalakon is, és ez általános panasz.

2023. ápr. 9. 16:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj de ha tobb lenne az Atlagpistike valoszinuleg kevesebb lenne a HIV meleg. Lehet ez nyers volt, de a “ki ha nem en” tipusu melegek miatt tart ott a meleg vilag ahol tart….igenyek..kinel mi az igeny…
2023. ápr. 9. 17:15
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

19-es: "ha tobb lenne az Atlagpistike valoszinuleg kevesebb lenne a HIV meleg."

A kettő között mi az összefüggés?

2023. ápr. 9. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!