Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghíznál a barátod kedvéért?
Jelenleg a zsíromat élem fel
Így sporolok
Nagyon drága a kaja.
Nem tudnám megtenni, ha akarnám se.
Olyanná én se bírnék lenni senki és semmi kedvéért, ami teljesen ellentétben van önmagammal, és undorodnék magamtól. Viszont nekem eleve nem zsánerem se a másikat, se magam megjelenését illetően ez az agyon dicsőített zsírszázaléktalanított szálkás-kockás-eres, kapanyél végtagú, se combja, se hasa, se feneke vézna atléta alkat, amihez gerjedni kéne. Én se vonzódom ehhez. Szóval számomra 10-15 kiló, vagy ki tudja, mennyi plusz nem elképzelhetetlen, ha arról van szó.
De nem lennék hajlandó 100-200 kilós lenni, (tapasztalom, hogy sokatoknak ebben a tartományban a preferenciája), az számomra abszurd és ronda, meg még az arcuk is eltorzul. Továbbá rendkívül mozgékony valaki vagyok, aki nem bír egy lakásban ülni, és sok órányi, sok km-nyi mozoghatnékja van minden nap, különben bedilizik, ennyit jönni-menni pedig kórosan elhízva nem lehet. Vagy fordítva mondanám: ha ennyit jössz-mész, nem tudsz annyira elhízni.
Egyébként én jelenleg is elég nehéz vagyok az átlag fiatalhoz képest, mint egy jól feltömegelt fázisban lévő kondizó + kis pocakom is van. Erre sokat hízni nem lenne már jó. Ha vékony lennék, mondhatnám, hogy beleférne több is. Így viszont az mondanám, keressen mást, aki olyat akar.
A 7-es válaszoló korrekt hozzászólást írt,végre valaki, aki az arany középútra vágyik se nem a ropik,sem nem a husik világára.
Különösen értékelendő,hogy mozoghatnékja van !
Ilyen embert aki barátjának mondhat, az örülhet neki!
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!