Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meghíznál a barátod kedvéért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghíznál a barátod kedvéért?

Figyelt kérdés
Nagyon szereted a barátodat, együtt éltek minden rendben van köztetek, de arra kér hogy szedj fel magadra plusz kilókat. Ha egyáltalán belemennél, mennyit lennél hajlandó hízni?

2023. febr. 23. 07:37
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem tenném tönkre az egészségemet egy pali miatt se xd
2023. febr. 23. 07:39
 2/41 anonim ***** válasza:
84%
Nem, főleg hogy ez csak egy kink. Az egészségem sokkal többet ér minthogy valakinek a fura kinkje miatt elhízzak, rövidebb ideig éljek, magas vérnyomásom, koleszterinem és cukrom legyen emiatt, az izületeimről nem is beszélve.
2023. febr. 23. 08:04
 3/41 Jani Belucci ***** válasza:
83%
Ha még arra biztatna (és nem követelné), hogy sportoljak, izmosodjak, vagy ha túlsúlyos vagyok, akkor fogyjak, akkor még azt mondom oké. Csak szeretné hogy egészségesebb legyek. De elhízni egészségtelen. Azért meg nettó ostobaság, hogy kielégítsem a páromnak valami fura kinkjét.
2023. febr. 23. 08:19
 4/41 anonim ***** válasza:
83%
Elég erős ellenszenvet éreznék magam iránt, ha túlsúlyos lennék, ergo gyűlölném magam, így pedig a barátom se tudnám igazán szeretni, azaz előbb-utóbb ez a kapcsolat véget jelentené, vagyis biztos, hogy nem adnám ilyenre a fejem.
2023. febr. 23. 08:21
 5/41 anonim ***** válasza:
80%
Én most is azt csinálom de élvezem is :D
2023. febr. 23. 08:49
 6/41 anonim ***** válasza:
84%

Jelenleg a zsíromat élem fel

Így sporolok

Nagyon drága a kaja.

Nem tudnám megtenni, ha akarnám se.

2023. febr. 23. 09:30
 7/41 anonim ***** válasza:
89%

Olyanná én se bírnék lenni senki és semmi kedvéért, ami teljesen ellentétben van önmagammal, és undorodnék magamtól. Viszont nekem eleve nem zsánerem se a másikat, se magam megjelenését illetően ez az agyon dicsőített zsírszázaléktalanított szálkás-kockás-eres, kapanyél végtagú, se combja, se hasa, se feneke vézna atléta alkat, amihez gerjedni kéne. Én se vonzódom ehhez. Szóval számomra 10-15 kiló, vagy ki tudja, mennyi plusz nem elképzelhetetlen, ha arról van szó.

De nem lennék hajlandó 100-200 kilós lenni, (tapasztalom, hogy sokatoknak ebben a tartományban a preferenciája), az számomra abszurd és ronda, meg még az arcuk is eltorzul. Továbbá rendkívül mozgékony valaki vagyok, aki nem bír egy lakásban ülni, és sok órányi, sok km-nyi mozoghatnékja van minden nap, különben bedilizik, ennyit jönni-menni pedig kórosan elhízva nem lehet. Vagy fordítva mondanám: ha ennyit jössz-mész, nem tudsz annyira elhízni.

Egyébként én jelenleg is elég nehéz vagyok az átlag fiatalhoz képest, mint egy jól feltömegelt fázisban lévő kondizó + kis pocakom is van. Erre sokat hízni nem lenne már jó. Ha vékony lennék, mondhatnám, hogy beleférne több is. Így viszont az mondanám, keressen mást, aki olyat akar.

2023. febr. 23. 10:31
 8/41 anonim ***** válasza:
35%
Ha fizeti igen
2023. febr. 23. 10:48
 9/41 anonim ***** válasza:
57%

A 7-es válaszoló korrekt hozzászólást írt,végre valaki, aki az arany középútra vágyik se nem a ropik,sem nem a husik világára.

Különösen értékelendő,hogy mozoghatnékja van !

Ilyen embert aki barátjának mondhat, az örülhet neki!

F/Bp

2023. febr. 23. 11:28
 10/41 anonim ***** válasza:
55%
Egy kerek poci belefér de csak ha neki is van. Több nem.
2023. febr. 23. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!