Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghíznál a barátod kedvéért?
Figyelt kérdés
Nagyon szereted a barátodat, együtt éltek minden rendben van köztetek, de arra kér hogy szedj fel magadra plusz kilókat. Ha egyáltalán belemennél, mennyit lennél hajlandó hízni?2023. febr. 23. 07:37
32/41 anonim válasza:
Pár ember szerint mégsem így van, mert az izompacsirták lepontoztak! 😂
33/41 anonim válasza:
Sajnos a lányok meghíznak ha szeretnénk ha nem.
Gyerek után meg végképp. Szerencsere akad kivétel,de 20ból 17 elveszti a formáját.
34/41 anonim válasza:
Nem. Nincs olyan srác aki megérne ennyit. Meg sajnos amúgyis hízok...pápá kocka has 🙋♂️
36/41 anonim válasza:
Ha igazán szeret, akkor nem kér ilyet tőlem. Esetleg ha valami kóros soványságom lenne. Akkor viszont orvosi segítséggel menne csak.
Normál esetben soha nem kezdenék el hízni senki kedvéért sem.
37/41 anonim válasza:
De most mind a ketten Palik vagytok? Akkor sőrhasu pasikát akar?
38/41 anonim válasza:
Mivel így szeretett meg vagy így szeret elvileg, ezért nem normális ilyet kérnie. Na most nálam az van, hogy pont összeköltözés előtt sokat fogytam. Ő szerette a kis pocimat, de nem kér engem ilyenre. Tudja, hogy így vagyok most jól.
34/F
39/41 anonim válasza:
Most fogytam épp 24 kg-t. Jó lenne még ugyanennyit. Plusz izmot is építek újra. Szóval a nem létező barátom kedvéért is max. izomtömegben gyarapodnék, ha elértem az ideális súlyom.
40/41 anonim válasza:
Dehogyis!
Ráadásul, ha szeret, mi a fenéért kér ilyenre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!