Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác, aki érdekesnek tartaná hogy ő is és a barátnője is meghíznak egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Volt aki fantáziált már ilyenről?
18/L
2019. jún. 26. 15:29
2/11 anonim válasza:
Testalkatom és génjeim miatt ez számomra amúgy is lehetetlen kb, de egyébként kifejezetten ellenezném. Jól érzem magamat a szálkás izomzatú bőrömben, szóval nem élnék a lehetőséggel, köszönöm. :D
3/11 anonim válasza:
Én nem híznék meg, már véletlen voltam husibb a kelleténél, és nem választom. Egyébként a csaj hízhat, amennyi jól esik. :)
4/11 anonim válasza:
Miért jó meghízni? Én inkább kigyúrt izmos szeretnék lenni, mint dagadt vagy pacis pasi
5/11 anonim válasza:
Én fantáziáltam erről igen szerintem nagyon jó lenne elhízni egymás mellet nagy pocakot ereszteni stb. 19/f
6/11 anonim válasza:
Én maximum azt preferálnám , hogy a lány kerekedne.
Maradnék sportosabb alkat továbbra is , de a duci lányok sexyk ;D
7/11 anonim válasza:
Én nem szeretnék hízni, de szívesen segítenék a lánynak aki ezt tervezi (bizonyos keretek közt).
8/11 anonim válasza:
Nem.
Alapból a molett nők tetszenek (főleg, ha még magas is), de én szeretnék izmos és sportos maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!