Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban hátrányt jelent a pénzbeli különbség?
Hm nem értem, hogy ez miért is számottevő addig a pontig amig össze nem költözésről van szó? A csaj szüleinek a pénze az nem a lányé max engedélyt kapott, hogy használja. Szóval egyáltalán nincs mire vernie magát, hogy ő bezzeg nem fog szegényebb sráccal össze állni. Ezt most csak azért irom mert a nővérem pont ilyen nem rád értettem.
Ahol ez ekkora akadályt jelent, hogy kinek mennyi van, és amig BÁRMELYIK fél is azt várja el a másiktól, hogy eltartja majd mert férfi vagy mert gazdag csaj...akkor egyáltalán semmi értelme a kapcsolatnak,abszolút semmi! csak kárositani fogjátok magatok, és nem csak anyagilag,hanem ami durvább az hogy érzelmileg.
Nem érdemes hajtani a másikat, hogy legyen más ember legyen több pénze nem ér annyit az egész.
Egyébként nagyon sok gazdag család pont ez miatt megy szét,mert versengeni kezdenek egymással szóval ergo mi a f**nak is van együtt az ilyen a másikkal?
irjatok szerződést b**ki, hogy kölcsönös kihasználáson alapuló kapcsolatot alakitotok ki, ha ennyire akadály (már ilyen is van) gazdagabb körökben. 25f
Persze, hogy okozhat.
Gyakori probléma, hogy a jómódú emberek, csak hasonló anyagi helyzetben levő személyt akarnak a gyermekük mellé.
Az is előfordulhat, hogy maga a lány is így gondolkozik.
Néha jól végződik egy ilyen történet, néha nem.
Most ra szoktak szoktak vagni hogy “dehogy!”.
De ez nemigaz. Okozhat bizony kellemetlensegeket.
Szerintem ez kamasz korban még nem igazán lehet probléma. őt még fiatal felnőtteknél sem , ha nem élnek együtt , nem fizetnek közös dolgokat.
Amikor már együttélésről van szó , okozhat gondokat hogy az egyik jelentősen pénzesebb , de nem feltétlen. Szóval ez emberfüggő , kapcsolatfüggő , helyzetfüggő.
Tizenéveseknél nem igen. maximum annyiban hogy nem mennek el hetente moziba hanem mondjuk havonta (most csak hoztam egy hülye példát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!