Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meghíznál a barátod kedvéért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghíznál a barátod kedvéért?

Figyelt kérdés
Nagyon szereted a barátodat, együtt éltek minden rendben van köztetek, de arra kér hogy szedj fel magadra plusz kilókat. Ha egyáltalán belemennél, mennyit lennél hajlandó hízni?

2023. febr. 23. 07:37
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
87%

Csak az ő kedvéért nagyon sokat biztosan nem, főleg ha nekem ez az ötlet alapvetően nem tetszik, viszont ha neki annyira nagyon fontos akkor mondjuk egy 10kg esetleg 15kg nekem még beleférne. Az azért nem annyira vészesen sok. Persze attól is függ milyen alkatod van most. Vékony, átlagos vagy esetleg izmosabb.

Viszont ha engem pl nem zavarna annyira a túlsúly és nem okozna kimondottan problémát egy pufibb test akkor esetleg többet is. Attól függ mi a pontos elképzelése erről. De persze továbbra sem az Ő kedvéért. És nem is akkorára hogy guruljak.

Voltam már kövérebb (106kg) és normál súlyú is (74kg) de őszintén szólva túl sok eltérést nem vettem észre a különböző állapotok között. Mármint a látványon túl. Nem voltam kövérebben sem sokkal fáradékonyabb vagy lomhább és normál súlynál sem energikusabb.

Miért szeretné hogy hízz egyébként? És ő milyen testalkatú?

2023. febr. 25. 19:45
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én elég nehezen hizok de a magassagom miatt nem annyira vészes nemtudok felszedni magamra semennyit (vékonyabb kategóriába tartozók) ilyen a genetikám ezért nyilván valóan olyannal jövök össze akinek ez az idealja amilyen én vagyok ha azt akarná szedjek fel akkor keressen mást
2023. márc. 5. 14:47
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. márc. 5. 22:52
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt egy komment, hogy az elhízás minden esetben egészségtelen; ezt azért árnyaljuk egy kicsit, vannak emberek, akik alkatilag zömökebbek születésük óta és kiváló egészségnek örvendenek és nem is az obezitásuk lesz gond náluk sosem; létezik olyan fogalom is, hogy metabolikusan egészséges túlsúly. De legyünk őszinték, nem ez az általános.

Ha a párom megpróbálna rávenni, hogy túlsúlyos legyek, leginkább otthagynám. Azon túl, hogy az obezitás szív-érrendszeri betegségekhez, légzési betegségekhez, mozgásszervi betegségekhez, diabéteszhez vezethet, szisztémás gyulladással jár, ami szignifikáns összefüggésben áll a megnövekedett (főleg emésztőrendszeri) rákhajlandósággal. Hasi UH-n még csak "kokárda"-ként hivatkoznak rá, aztán észre se veszi az ember, ott csöpög mellette a kemoterápiás szer és sztómája van. Aki tőlem vagy bárkitől ilyet elvár, az nem szereti a másikat, hanem baromira önző.

22/p

2023. máj. 20. 19:55
 25/41 anonim ***** válasza:
90%
Én inkább ledobnék pár kilót, ha a nem létező barátom kérné! 90-ből
2023. máj. 22. 01:30
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnám az elhízást! Sokkal jobb, ha nincs súlyfelesleg!
2023. máj. 22. 02:23
 27/41 anonim ***** válasza:
36%
Ez a kérdés úgy ostoba ahogy van .....sajnálom a kérdező értelmi szintjét ha erre itt vár bármit is , ha persze valódi a kérdés persze.
2023. máj. 23. 12:02
 28/41 anonim ***** válasza:
49%
Ha a barátom azt akarja H hizzak azt jelentené hogy neki a teltebb lányok jönnek be vagyis nem én vagyok az ideálja nem mondom magamat telt nek de anorexiás sem minden ott van a helyén hiába nem valami hatalmas
2023. máj. 23. 15:08
 29/41 anonim ***** válasza:
58%
Én azért azt mondom egy valódi férfias pasi az bezony nem 78 kilós slim fit fosch :)
2023. máj. 27. 17:19
 30/41 anonim ***** válasza:
79%
A valódi férfi nem a kilóktól valódi! De még nem is az izompacsirtaság tesz férfivé valakit!
2023. máj. 28. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!