Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy homoszexuális a fiam?
Négy fiú- és egy lánygyermek édesapja és két gyönyörű fiúgyermek nagypapája vagyok. A második fiam 18 éves lesz. Barátnője nem volt. Lány még nem is volt úgy nála, kivéve akkor, hogyha pl. születésnapi partit tartott vagy valamelyik haverjával átjött a barátnője is.
A fiam leginkább 4-5 fiúval jár állandóan el és ők jönnek legtöbbször hozzá. Úgy tapasztaljuk, hogy közülük az egyikkel mintha túl szoros lenne kapcsolat. Nem is lenne ezzel baj, mert legalább valakivel megossza az érzéseit, amit velünk, mint szüleivel kevésbé mer. Csakhogy néhány hete megindultak azok a pletykák, hogy a fiam együtt van a sráccal. Ezzel nem is lenne vagy van problémám, még ha igaz, akkor sem. Mindig is azt kommunikáltuk feléjük, hogy nekünk csak az ő boldogságuk fontos. Ha úgy érzik, hogy ezt csak azonos neműtől kaphatják meg, akkor is a gyermekeink maradnak. Egyet kértünk viszont tőlük, hogy legalább magukhoz legyenek őszinték, hogyha tényleg a saját neműkhöz vonzódnának, ne sanyargassák magukat, ne vádolják magukat emiatt. Ha alkalmuk van, akkor igenis kezdeményezzenek vagy viszonozzák a közeledéseket.
A feleségembe is többször felmerült a gyanú és bennem is. Konkrét bizonyíték talán nincs! Bár az kicsit gyanús, hogy a jelenlétünkbe feltűnően próbálják kerülni az egymásra nézést valamint érezhetően zavarba vannak a jelenlétünkbe.
Lehet, hogy tényleg jogosak a pletykák és csak mi próbáljuk meg a jeleket figyelmen kívül hagyni? Miért van a támogató magatartásunk ellenére félsz a gyerekben, amennyiben tényleg meleg?
Hozzánk költözött. A többit, ha gondolod, akkor privátban.
Köszönjük!
Mi van veletek és a fiatokkal, fiad Barátjával?
Ha esetleg megosztanád az azóta történteket, örülnénk neki.
Az eddigi pozitív hozzáállásodból is sokat merítettem már.
Jó ilyen szülőkről is olvasni. Én sem coming outoltam még otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!