Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lemondani a párkapcsolatról?
Figyelt kérdés
Ha minden próbálkozás ellenére sosem jött/jön össze.
31/F
2023. jún. 12. 12:40
1/14 anonim 

válasza:

Ami nincs, arról nem kell lemondani. Egyszerűen tudomásul veszed és kész.
2/14 A kérdező kommentje:
Légyszi mellőzzük az irreleváns válaszokat. Elfelejtettem kérni.
2023. jún. 12. 12:49
3/14 anonim 

válasza:

Szex nem jön össze, vagy a működő párkapcsolat? Vagy egyik sem?
4/14 anonim 

válasza:

Ha tényleg mindent beleadtál, akkor össze kellett volna már jönnie.
5/14 anonim 

válasza:

Mi nem volt releváns a válaszban?
7/14 A kérdező kommentje:
A szex, alkalmi bármikor összejön.
A működő párkapcsolat az, ami nem sikerül. Mindig kamusokat fogok ki, vagy komolytalanokat. :(
2023. jún. 12. 15:11
8/14 anonim 

válasza:

Ha a szíved mélyén vágysz párkapcsolatra akkor fölösleges lemondani róla és nem is fogsz tudni teljesen.
9/14 anonim 

válasza:

Lemondani nem kell róla. Sokáig kerestem sikertelenül, aztán inkább alkalmiztam. Aztán egyszer csak jött, amikor nem is számítottam rá.
10/14 anonim 

válasza:

Néhány kapcsolati tapasztalat után mondtam le róla,azt hiszem,nem vagyok ezzel a véleménnyel egy szál magamban :)
Ha lesz még,akkor örömmel fogadom,de nem keresek már sehol ,nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!