Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kell lemondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell lemondani a párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Ha minden próbálkozás ellenére sosem jött/jön össze.

31/F

2023. jún. 12. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Akinek nagyon nem jön össze, annak nem ártana egy önvizsgálat.
2023. jún. 12. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy erről nem lehet csak úgy lemondani.

Ezt már próbáltam én is, de sajnos nem így működik.

Ez benne van az ember agy központjában.

Az evésről, és az ivásról sem lehet csak úgy döntés alapján lemondani.

Túl egyszerű lenne, ha le lehetne róla mondani, mert akkor mindenki boldog lenne.

Ki így, ki úgy.

Sajnos semmit nemtudsz tenni, csak bízni a szerencsében, hogy valahol összeakadsz valakivel.

11.

Önvizsgálat ?? Ha évekig a kutya sem szól hozzàd, akkor miről beszélünk ??

Önvizsgálat akkor kell, ha összejönnek kapcsolatok, de pár hónap után mindenki elhagy.

Na akkor igen.

Akkor el kell gondolkodni, hogy mi lehet ennek az oka.

De ha elsem jutsz odàig, mert a kutya se szól hozzád, akkor min gondolkodsz el ???

Próbálsz megfelelni, próbálsz jól kinézni, próbálsz jól öltözni.

De ha alapból nem vagy szép, nem vagy sármos, sportos, izmos, és nem tetszel a nőknek, akkor sajnos nem tudsz mit tenni.

Nincs min elgondolkodni.

Én azt látom, hogy ma azért elég jól, sőt nagyon jól kell kinézni ahhoz, hogy legyen barátnő.

Rengeteg most a férfi, kevés a nő, és így teljesen érthető, hogy csak a legszebbek tudnak sikeresek lenni.

Nyilvánvaló, hogy a nők nem hülyék. Nagyon nem. Sőt. Nagyok okosak lettek most a nők.

Tudják, hogy a férfi nem tud meglenni nő nélkül.

Tudják, hogy a nő a férfinek jutalom. Egy kiváltsàgos helyzet, ezért ezt ki kell érdemelni. Tenni kell érte keményen.

A párkapcsolatot, a nőt, azt nem osztogatják csak úgy "ingyen".

Az nem úgy van, hogy csak úgy hipp hopp lesz egy csinos szép arcú barátnőm. Nagyon nem így van.

A nòk választanak most, és ők kiválasztják a legszebbeket, legjobbakat, hisz nem hülyék.

2023. jún. 13. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kategória, kedves 12 -es!!!

De nagy vonalakban igaz ránk is,nemcsak a heterokra.

2023. jún. 13. 10:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13-as.

Neharagudj. Elnézésedet kérem.

Igazából a kategóriát elsem olvastam, csak a kérdést. 😢

Igen tudom. Nagyon jól tudom, hogy nagyon nehéz jó párkapcsolatot találni a melegeknek is, és a leszbikus lányoknak is.

Ez a probléma mindenkit érint.

Én nem itélkezem senki felett, nekem ugyanolyan ember a meleg is és a leszbikus is.

Egy a lényeg. Találjon párt mindenki, és így mindenki legyen nagyon boldog azzal, akivel jól érzi magát.

Mindegy, hogy ki milyen, csak legyen boldog és élvezze az életet.

Tudom, hogy ez most ebben a mai korban nagyon nehéz.

De biztatok mindenkit, hogy ne adja fel, én is kitartok ezerrel, és bizakodom.

12#

2023. jún. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!