Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy melegbárban hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy melegbárban hogy lehet egyedül ismerkedni?

Figyelt kérdés

Asperger-es vagyok, szóval eléggé visszahúzódó és introvertált vagyok. Nehezemre esik az ismerkedés bármilyen kontextusban.

Tudnál pár tippet adni, hogy miután megérkezek és kikérek mondjuk egy sört, mit tegyek?

Gondolom esetleg mások beszélgetést kezdeményeznek majd. De ettől kicsit több infó jól jönne.

2023. jún. 12. 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz még?

Mielőtt megszólítana, bátran mosolyogj rá, aki szimpatikus. Ha valaki megszólít, légy kedves, beszélgess.

Bár, jó ha tudod, hogy az ilyen helyeken a többség csak dugni akar.

Hány éves vagy?

2023. jún. 12. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan személy, akit bárban ismertem meg és hajlandó lett volna komoly kapcsolatra, csak nem volt az esetem. Nem lehetetlen, csak elég ritka ilyen emberbe belefutni.
2023. jún. 12. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!