Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegbárba gáz egyedül menni?
Figyelt kérdés
Igazából csak hetero barátaim vannak, akik nem akarnak velem jönni max értem, szóval ezért érdekelne a dolog.2020. máj. 17. 20:11
1/4 anonim válasza:
Annyira mint hetero bárba, azért mész hogy ismerkedj, kikapcsolódj. Ha egy hetero bárba le "mersz" menni egyedül (nem szoktak embert enni, ha nem kötözködsz) akkor melegbárba is lemehetsz, majd ott ismerkedsz.
2/4 anonim válasza:
Én egyszer annyira kivoltam, hogy minden áron leakartam inni magam a sárgaföldig és táncolni hajnalig. Mivel egyik barátom se tudott eljönni velem épp akkor, én meg nem bírtam otthon lenni így elmentem egyedül a főnixbe. Kevesen voltak hála az égnek, nagyon kis laza, nyugtató légkör volt olyan igazi bár hangulat. Ott megismerkedtem jópár emberrel meg a pultos sráccal és csajszival is nagyon jóba lettünk. Én kifejezetten élveztem azt az estét sok jó embert sikerült még magam mellé találnom. Szóval én azt mondom neked hajrá! Csak ne félj nyitni mások felé.
3/4 anonim válasza:
Egyszer ismerkedtem egy sráccal, és megbeszéltünk egy találkozót egy melegbárban. Életemben akkor mentem először ilyen helyre, és ő előttem odaért, foglalt asztalt. Beléptem, és olyan érzésem volt, mintha hiénák vennének körül, minden szempár rám szegeződött, páran leszólítottak mire megtalátam az asztalt. (És nem azért mert nagyon helyes lennék, teljesen átlagosnak mondanám magam, talán annyi, hogy kb. 16évesnek nézek ki) :D szóval az ismerkedéssel nem lesz gond szerintem, ha egyedül is mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!