Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám finoman jelezni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám finoman jelezni, hogy ez nekem sok?

Figyelt kérdés

Amíg külön éltünk termesztésnek vettem, hogy napi többször is szexelünk, amikor találkozunk, mert nem minden hétvégén tudtuk összehozni.

De mar négy honapja együtt lakunk es nagyon fárasztó, hogy naponta többször is ki kell ot elégíteni. Reggel én aludthatnék tovább, de ragaszkodik hozza, hogy úgy induljon a napja. Amikor haza jön akkor is egyből muszáj.

Film nézés közben is szereti, ha kényeztetem es persze lefekvéskor is.

25 éves, én 23.

És ennyiszer nem kívánom, jeleztem már neki, de nagyon nagy sértődés lett belőle.

2023. jún. 12. 12:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudunk segíteni, mert elvakult vagy. Majd ha 1-2 év múlva visszaolvasod a válaszokat, de lehet még annyi idő sem kell, látni fogod, hogy igazunk volt. A saját kárából tanul az ember.
2023. jún. 15. 10:11
 32/37 A kérdező kommentje:
Vannak érzékeny emberek, akikkel nehezebb megbeszélni dolgokat, mert azonnal a lelkükre veszik. a párom ilyen, es ehhez kertem tanácsot, de csak rossz indulatú válaszokat kaptam. Ha valaki élt mar ilyen típusú emberrel, kérem az o segítségüket.
2023. jún. 15. 10:34
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezek azokat a kapcsolatok, ahol nincs őszinteség, mert jaj megsértődik. Azt meg kellene érteni, hogy az őszinteség egy kapcsolat alapja. Nyilván számít, hogy hogy tálalod a dolgokat. Egy biztos, hogy a párodnak nem sok önbizalma van, ha egy nap kihagyás miatt ilyen hiszit csinál és egyből azt hiszi, hogy már nem kívánod. Babusgathatod, de 25 évesen egy kamasz szintjén van és ezen nem hiszem, hogy te fogsz tudni változtatni. Éretlen még.
2023. jún. 15. 11:17
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keresni kell egy olyat, akinek nem csak az a szempont, hogy ő minél többször elspricceljen.
2023. jún. 22. 14:35
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

"Miért arról próbáltok meggyőzni, hogy nem szeret"

Mert aki szeret, az nem fog az ágyból kirángatni, hogy menten szopd le, ha akarod, ha nem. Például.

2023. jún. 22. 14:41
 36/37 anonim ***** válasza:

Egy normálisan működő kapcsolat egyik alappillére a kompromisszumra képesség.

Ha a probléma azóta is fennál és napjában a kényelmetlenségeid ellenére akár 2x is beléd mártja a farkát, mert neki erre van igénye, akkor ez egy abnormálisan működő kapcsolat.

2024. júl. 22. 23:46
 37/37 anonim ***** válasza:
60%

"Miért arról próbáltok meggyőzni, hogy nem szeret (pedig de!)"

Azért, mert ha egy kicsit is tisztán látnál, és képes lennél kicsit is tisztán gondolkodni, akkor nagyon hamar belátnád te magad is, hogy ez nem szeretet. Ez birtoklásvágy. Igen, szeret... mint ahogy az ember egy használati tárgyat szeretni szokott. De ez nem szerelem, és nem is emberi szeretet. Ő nem a társat látja benned, hanem a szexrabszolgát, vagy ha úgy tetszik, egy szexuális segédeszközt. Ő nem az embert látja benned, hanem a testet, te neki nem egy társ vagy, hanem egy száj, meg egy végbélnyílás.

Csak a helyzet az, hogy te pszichésen nagyon durván sérült vagy, olyannyira, hogy a napnál is világosabb dolgokat sem látod meg, ő meg ezzel tisztában van, és alaposan ki is használja. Na, meg nlmi Stockholm-szindróma is befigyel.

"Senki sem tökéletes, biztos nekem is vannak olyan dolgaim, amik ot zavarjak"

Ez meg a manipulált, elnyomott, agymosott egyének tipikus védekezése. Amikor rávilágít valaki, hogy a másik fél csak elnyomja és kihasználja, akkor egyből veszettül vehemensen védelmükbe veszik (kíváncsi lennék, hogy egy normális társért is kiállnál-e ennyire?) és akkor szokott jönni ez a mágikus mondat, hogy "senki sem tökéletes". Persze. Csak tudod, rohadtul nem mindegy, hogy valaki a villanyt felejti-e el lekapcsolni, mikor elmegy otthonról, vagy hogy testileg, szexuálisan kihasznál, és már az erőszak határát súroló módon lelkileg manipulál. Előbbi tényleg egy bocsánatos dolog, amit meg lehet szokni, utóbbi viszont alapvetően ellenkezik mindennel, ami egy normális, ép párkapcsolatra, és a szerelemre jellemző lenne.

"valamifele stratégiát kidolgozni, hogy sértődés nélkül tudjam ezt megbeszélni vele"

Tudom, hogy nem fogod felfogni, de ha valaki szeret, akkor azzal meg lehet beszélni sértődés nélkül azt, hogy neked mi rossz, és hogy neked mik az igényeid.

A baj az, hogy ami nálatok van, az semmiképp nem párkapcsolat. Itt ő uralkodik feletted, te meg szolgalelkű módon behódolsz neki.

2024. júl. 24. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!