Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám finoman jelezni, hogy ez nekem sok?
Amíg külön éltünk termesztésnek vettem, hogy napi többször is szexelünk, amikor találkozunk, mert nem minden hétvégén tudtuk összehozni.
De mar négy honapja együtt lakunk es nagyon fárasztó, hogy naponta többször is ki kell ot elégíteni. Reggel én aludthatnék tovább, de ragaszkodik hozza, hogy úgy induljon a napja. Amikor haza jön akkor is egyből muszáj.
Film nézés közben is szereti, ha kényeztetem es persze lefekvéskor is.
25 éves, én 23.
És ennyiszer nem kívánom, jeleztem már neki, de nagyon nagy sértődés lett belőle.
Mi lenne, ha elköltöznél és megpróbálnátok ismét a ritkábban találkozós verziót?
Ki kell, hogy mondjam, egy idő után rád fog unni és attól kezdve úgyis külön váltok. Ha már sok, akkor tedd meg Te az első lépést.
Nem akarom, hogy szétmenjen a kapcsolat, mert szeretem es ez az első komoly kapcsolatom.
Nem akarom elijeszteni, hogy nem akarok szexet, csak ez nekem sok. Beszeltem mar neki erről, de azután napokig nem szólt hozzám es a kanapén aludt.
Ha szereted, minden OK.
Akkor tűrj.
(irónia)
A párod egy önző féreg, már bocsi.
Azt gondolod, hogy az normális, hogy nem lehet vele erről beszélni? Amint nem az ő akarata érvényesül, duzzog mint egy óvodás. 25 éves, de az érzelmi intelligenciája 0. Sok szenvedést fog neked okozni, de csináld.
Azt nem mondtam, hogy nem szeret, mert nagyon is szeret.
Azt érzem en is, hogy önző, sajnos a szülei nagyon elkényeztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!