Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám finoman jelezni, hogy ez nekem sok?
Amíg külön éltünk termesztésnek vettem, hogy napi többször is szexelünk, amikor találkozunk, mert nem minden hétvégén tudtuk összehozni.
De mar négy honapja együtt lakunk es nagyon fárasztó, hogy naponta többször is ki kell ot elégíteni. Reggel én aludthatnék tovább, de ragaszkodik hozza, hogy úgy induljon a napja. Amikor haza jön akkor is egyből muszáj.
Film nézés közben is szereti, ha kényeztetem es persze lefekvéskor is.
25 éves, én 23.
És ennyiszer nem kívánom, jeleztem már neki, de nagyon nagy sértődés lett belőle.
"nagyon is szeret"
"Beszeltem mar neki erről, de azután napokig nem szólt hozzám"
Fogalmad sincs a szeretetről, ahogy neki sem. Szakíts, fejlődj, aztán utána boldog is lehetsz.
Sajnálom hogy feltettem itt ezt a kérdést, senki nem segít csak támad
Nem a szexuális kategóriában kellett volna kiirni
Kérdező...
Nagyon nehéz úgy tanácsot adni, hogy nem ismerünk Téged, nem ismerjük a partneredet. Mindenki elmondta, leírta, mit gondol, ha a barátod ennyire nem törődik azzal, mi a Te elképzelésed a kapcsolatról, a szexről és annak mennyiségéről, akkor ez a kapcsolat idővel összedől, mint egy kártyavár. És ott maradsz majd úgy, hogy azt érzed, félsz a következőtől, mert mi van akkor, ha Ő is olyan lesz?
Gondold végig, mi lenne, ha a barátod "étvágya" lenne kisebb, mint a Tied, mit tennél? Ha fontos számodra, nem úgy viselkednél, nem akarnál állandóan szexelni, hanem figyelembe vennéd az Ő igényeit is, és megbeszélhetnétek sértődés meg egyebek nélkül az egészet.
Ahol sértődés van, vagy műsor egy ilyen témánál, ott bizony mondjuk ki, önző az, aki a másiktól olyat vár el, ami annak már nem kellemes.
Igen, szeret, a maga módján. És Te is szereted Őt. De hidd el, nagyon mások vagytok, ha ezt nem sikerül összehangolni, meg vannak számlálva a kapcsolat napjai. Beszélgess vele, egys kellemes szex után, hogy "bocs, de nekem ez sok, én is fiatal vagyok, de nem esik jól állandóan". Aztán lesz egy reakció erre...
Egy passzívnak mi más lenne a feladata hogy kielégítse az aktivot?
Én bármikor lennék a helyedben.
Miért arról próbáltok meggyőzni, hogy nem szeret (pedig de!), ahelyett, hogy segítenétek valamifele stratégiát kidolgozni, hogy sértődés nélkül tudjam ezt megbeszélni vele.
Senki sem tökéletes, biztos nekem is vannak olyan dolgaim, amik ot zavarjak. neki a szex nagyon fontos, a múltkor azt a következtetést vonta le, hogy mar nem kivanom ot, nem tetszik a teste ezert volt a sertodes.
Mondd meg neki, hogy nem így van, egyszerűen csak neked sok.
Nem fog működni, de legalább a GYK-t békén hagyod...
Jesszusom már, ahol valódi szeretet van, oda nem kell stratégia. Nem háborúban vagy. Ha ezt nem vagytok képesek civilizáltan, sértődés és gyerekesség nélkül megbeszélni, akkor nincs keresnivalótok egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!