Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha biszexuális vagyok érdemes elnyomnom a fiúk iránti szexuális vágyamat, vagy inkább ki kellene élnem magam? 27/f
Figyelt kérdés
Régóta tudom, hogy biszexuális vagyok, de sose mertem kipróbálni milyen lehet férfival. Aggódom hogy mi lenne ha ki tudódna meg ilyesmi. Van aki hasonló cipőben van?2023. jún. 9. 22:52
11/19 anonim válasza:
Éld meg a vágyaidat, ne nyomd el. Fiatal vagy, független. Most kell ezeket megélni és nem 40x évesen gyerek, feleség mellett.
12/19 anonim válasza:
Nem biszexuális vagy, hanem szimplán meleg. hiába játszod el hogy a lányok felé is vonzódsz, téged valójában csak a fiúk érdekelnek.
13/19 anonim válasza:
Nem tudom, azóta kipróbáltad-e fiúval, vagy nem ??
Ha még nem, akkor tedd meg, mert előbb-vagy utóbb meg fogod tenni !
Tudom, én ezen átmentem, sok-sok év elnyomott év után.
Tehát igaz, amit előttem írtak, próbáld ki még most fiatalon, aztán meglátod, hogy bejön, vagy nem ?? De a vágyad addig nem fog elmúlni ! EZ BIZTOS!
14/19 anonim válasza:
Na mivan volt mar valami azota?
16/19 anonim válasza:
évekig én is csak agyaltam rajta. Aztán adódott egy alkalom. Fantasztikus élmény volt
17/19 anonim válasza:
Es mivan ha megtudjak??? Olyan akarsz lenni, aki családos apa es konyorog a faszert titokban??
18/19 anonim válasza:
Addig éld ki míg nincs párod. Próbálj meg biszex nőt keresni magadnak (már ha nővel akarsz megállapodni), ő úgyis megérti a vágyaidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!