Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uni melegek/biszexek! Milyen partnert kerestek leginkább?
4. válszra szavazok!
Aki mindenre IS kapható!
44 biszex uni/passzív, Heves megye, Hatvan.
#2, az nem a neygedik, hanem az első opció. :)
Uni vagyok, de inkább passzív, szóval uni is jó, aktív is jó. Full passzív csak akkor oké számomra, ha huszonéves. 40+ bi F, Győr.
Szopok, esetleg szopatok, dugok. Vékony péniszű meg is dughat gumiban, ha szimpatikus a srác.
Ha választani kell a 3 közül, akkor az uni a favorit számomra, de aktív is nagyon jó volna megint, aki szopható.
#1, huuuuuu... Lejjebb nincs róla kép? Remélem, nagykorú már, mert akkor felvenném vele a kapcsolatot, legalább dícséretet hadd írjak neki.
PRIVIBEN megírod, ki ő? Vizipóló játékos?
Engem alapjában a pasik lelke érdekel, de ez az arc... a testét is megnézném, jézusom, bácsak leszophatnánk egymást ő meg én... Fotón egyszerűen tökéletes. Pedig külsőre rohadt válogatós vagyok pasikkal.
(Biszex vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!