Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nős, családos meleg férfiak igazából nem is melegek hanem biszexek?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom, h attól h egy férfinak van barátnője, felesége vagy családja még nem jelent semmit, simán lehet meleg. És vannak is erre példák. Na de most hogy lehet egy meleg férfi egy nővel évekig ha szexuálisan egyáltalán nem kívánja? Egyáltalán hogy áll fel egy meleg férfinak egy nőre, pláne rendszeresen? Én hetero vagyok és abszolút elképzelhetetlen számomra hogy felálljon egy férfira, hogy felizgasson egy férfi. Na most ez fordítva nem így van? Vagy egy meleg férfi fel tud izgulni egy nőre? Az meg ha viagrát használ sztem nagyon hamar kiderül, azt nem lehet évekig titokban tartani egy nő előtt. Sosincs spontán szex mert ugye idő még hat stb. ez sántít. Szóval sztem az van h akik évekig nővel élnek pláne családosok es mellette férfiakkal van szexuális kapcsolata azok igazából biszexek. Egy igazi meleg kétlem h élne egy nővel es szeretkezne vele.2022. dec. 26. 02:53
1/3 anonim válasza:
Melegként 2x voltam nős!
Meleg vagyok ,voltam mindig is!
A társadalmi elvárásoknak akartam mindenáron megfelelni,majd szerelmes lettem egy csodálatos hapsiba és akkor felvállaltam a másságom a világ előtt!
A szex ,hogy ment a házasság alatt?
A testem ott volt, de lélekben az épp aktuális pasimmal szeretkeztem,vagy korábbi emlékezetes szexuális dologra koncentráltam!
Nem mondom ,hogy könnyű volt,de heti 2-3 alkalommal együtt voltam a nejemel....annak ellenére,hogy semmi vágyat nem éreztem irànta-tuk
2/3 anonim válasza:
Sajnálom azokat a nőket, akiket a melegek/biszexek tudtukon és akaratukon kívül belerántanak egy kapcsolatba. A nőket csak kihasználják és felhasználják amiatt, hogy leplezzék a ffak iránti vágyaikat. Az ilyen férfiak valójában nőgyülölők és fogalmuk sincs arról, (vagy nem erdekli őket) hogy mit okoznak ezzel egy nőnek.
3/3 anonim válasza:
Bár sosem voltam nős,de van olyan,hogy egy meleg férfi felesége tud a férje valós orientációjáról,és ennek ellenére hozzámegy,mert úgy szereti.Nem minden férfi titkolja el a hazastársa elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!