Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinál aki családosként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinál aki családosként jön rá, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Légyszi olyanok írjatok, akik valamilyen módon érintettek a témában.

2021. okt. 1. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem családosként jön rá, hanem jóval előbb. Csak gyává megélni a melegségét, mert fontosabb a környezete és a társadalom véleménye, mint a saját boldogsága. Ezért elnyomja a vágyait. Biszexuális az nyilván más tészta.
2021. okt. 1. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Ja és hogy mit csinál az ilyen? Gondolom átk*rja a nőt, mert ahoz is gyáva, hogy ne hülyítse tovább és félrek*r a háta mögött. De nyilván az a nő sem komplett, aki nem veszi észre, hogy kicsit másfele történik a kacsintgatás. Meleg meg nem fog dugni nővel alapból, szóval értitek. Egy 19 a másik egyhíján 20. De számomra gusztustalan dolog játszadozni másokkal. Bár nem sajnálom az ilyen melegeket sem. Úgy is boldogtalanok és egyedül is maradnak a végén. De, hát így jár az, aki gyáva és gerinctelen.
2021. okt. 1. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Remelhetoleg elvalik. Teljesen mindegy milyen beallitottsagu, ha valami gond van szexualisan vagy batmilyen teren egy hazassagban/kapcsolatban akkor vegrt kell vetni es ujrakezdeni.
2021. okt. 1. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Aki meleg, az nem nősül meg, mert a nőkhöz nincs vonzalma... Ha meg bi, akkor elnyomja a másik énjét, és éli a hetero életét... De ez fordítva is érvényes, de ott utódok biztosan nélkül! Választás kérdése...

A lényeg, ne verjük át párunkat, akár ebben, akár abban a kapcsolatban.

2021. okt. 1. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akinek az eddig rejtett melegsége dominánssá válik, valóban váljon el, egy őszinte beszélgetés után a másik fél még el is fogadhatja...
2021. okt. 2. 01:26
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Biszex voltam mikor megnősültem,mondhatom nagyon jó szexuális élettel!

Mivel vágytam a saját neműekre is,így volt,hogy ha ritkán is ,de kerestem a lehetőséget és kiéltem vágyaimat!

A fordulat akkor jött mikor megismerkedem jelenlegi "barátommal",akibe fülig szerelmes lettem!

Na itt váltam meleggé,illetve jöttem rà ,hogy át vsgyok!

Nem vàgytam,sőt... a az ellenkező nemre ami persze kiderült azóta otthon

2021. okt. 2. 03:10
 7/7 anonim ***** válasza:
92%

A családdal hogyan rendezted el a dolgot? Ha gondolod, hogy nem teljesen nyilvános, jöhet privát is!

Nem tudlak lepontozni, de lájkolni sem... Egyelőre...

2021. okt. 2. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!