Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises srácokhoz szólna a kérdésem. Ti hol s hogyan találtok erre fiúkat, akik beleegyeznek? Én leginkább csikizni szeretném a talpakat, de eddig senki nem ment bele... Ti hogyan csináljátok ezt? :)
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 13:17
2/11 anonim válasza:
Csikizés az a lábfétis al ágazata, szerintem szubokat keress erre.
3/11 anonim válasza:
Van egy nagyon magas és mellé mégnagyobb talpú barátom mikor átmegyek és gamelünk egymás mellett mindig ráteszi a lábát a combomba és meg imádom basztatni a lábát közbe xd. Szóval bárhol előfordulhatnak akár a baráti körödben is 😆
4/11 anonim válasza:
Sehogy sajnos, mondjuk én nem csikizni hanem talpat nyalni szeretnék, de nincs rá jelentkező :/
7/11 anonim válasza:
Én is inkább nyalnék vagy nyalatnék, de tényleg fura, hogy mennyire kevés embert érdekel ez, van akinél még tabunak is számít :/
8/11 anonim válasza:
A talpaimat nyugodtan megcsikizheted. 44F
9/11 anonim válasza:
Sehogyan sem.
Életemben 1 fiúnak a lábát fogtam, de neki őszintén el is mondtam a lábfétisemet.
10/11 anonim válasza:
én is inkább nyalni szeretnék, de nehéz erre valakit találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!