Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18 éves vagyok és meleg. Ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok és meleg. Ezt viszont senki sem tudja rólam az ég atta világon. Sosem voltam fiúval De nagyon vágyom rá és szeretnék több dolgot tapasztalni ez iránt. Nagyon nehéz a fel vállalàs minden. valaki segíteni? Tönkre megyek úgy érzem😔

Figyelt kérdés
2020. nov. 17. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
Nem kell felvállalni. Titokban is lehet. Pesti vagy?
2020. nov. 18. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Önmagunkat elfogadni a legnehezebb.

Nem tudom hogy tudnék ebben neked segíteni.

Ez mindenkinek a saját csatája

Van akinek nagyon könnyen megy

Van akit szinte kitagadnak

Vagy úgy tesznek mint ha nem is hallanák, nálam ez volt.

Jelenlegi kormányunk meg egyre nehezebb hejzetbe hoz minket

Ne nagyon várj vele annál nehezebb lesz.

2020. nov. 18. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Semmi baj nincs veled. Nem kell feltétlen közhírré tenni, tehát a coming out még ráér. Fiatal vagy, és van számtalan veled korabeli fiatal, akinek szintén új minden. Óriási előny, hogy a monitor mögül tudsz írni, nem kell élesben mennie semminek. Keresgélj, beszélgess, számtalan hely van, ahol ismerkedhetsz. Ne félj az emberektől, de legyél dörzsölt, egészségesen óvatos, és legfőképp ne félj önmagadtól. Ne stresszelj rá erre az egészre, az idő neked dolgozik még egy darabig. Ne tagadd meg önmagad, vállalj fel mindent, amit szeretnél ezen a területen (is), mert később bánni fogsz minden elmulasztott pillanatot. Remek korban vagy, én sok mindent megadnék, ha még egyszer 18 évesen újrakezdhetném.

Ha akarod, dumáljunk priv, azzal a feltétellel, hogy elfogadod, nem én vagyok az embered :)

2020. nov. 18. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Ne legyél meleg. Problem solved.
2020. nov. 18. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Ilyet se láttam még

Hogy mindenki le legyen pontozva zullára 😥

Szegény srác

2020. nov. 18. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Ha még nem voltál fiúval, akkor nem vagy meleg, legfeljebb homoerotikus vágyaid vannak, mert nyilván keveset vagy lányok társaságában és így az erotikus ingerek is elsősorban fiúk irányából származnak.
2020. nov. 18. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 16 éves vagyok; és én most vállaltam fel a családom, illetve barátaim felé. Nem volt egyszerű, nekem hosszú folyamat volt, de azért, mert úgysem akartam elmondani, de nem tudtam magamban tartani, így szép lassan adagoltam anyumnak, aki jól fogadta. Azt mondta, hogy támogat, és amikor az első barátom dobott, nagyon magam alatt voltam; magamat hibáztattam. Természetesen anya felnyitotta a szemem, hogy nem én voltam a hibás, a srác túl sokat hitt. Ő már egyedül élt, és nem vette figyelembe hogy kiskorú vagyok. Na mindegy, én azt ajánlom, hogy vállad fel; minél előbb, nem a legjobb 30 felettiként is úgy hogy senki nem tudja. Először egy barátodnak vállald fel, hogy legyen egy támaszod, amikot anyukádnak mondod el. Utána csak másoknak. Nekem segített a legjobb barátnőm. Ha esetleg keresel valakit, akkor nyugodtan írj privátot, és ha ugy van; szívesen leszek én is az a támaszod😉

2020. nov. 18. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7 - mentalitásban megduplázhatnád a korod :) Pacsi
2020. nov. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!