Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg sportolók helyzete milyen?
Azokra a sportolókra gondolok akik magas szinten művelik ezt, európa bajnokságokra és vb-kre készülnek és csapatsportban művelik a tevékenységüket.
Fel lehet vállalni a biszexualitást, melegséget? Mit szólnak ehhez a csapattársak és az edző, esetleg a szponzor?
Ha valaki egy csapatsportban felvállalja vagy kiderül róla, hogy nem hetero akkor a sportkarrierje kettétörhet?
Kiközösíthetik a csapattársak, hogy xy-nal egy öltözőben nem öltözök stb.
Ebben a térdelős-szivárványkarszalagos világban?
Azt ciki felvállalni, ha hetero vagy. :D
De én ezt komyan kérdeztem.
A szponzor ehhez hogyan áll?
Vagy az edző?
Nem is feltétlen kiáll a személy és bevallja ezt, hanem kiderül valahogy róla.
Nem Lmbtq aktivista vagyok csak érdekel, hogy ilyenkor mivan.
Gyorsabban úszol, magasabbra ugrasz vagy pontosabban passzolsz attól, hogy b.zi vagy? Komolyan nem értem ezt. A sportban a mérhető eredmény számít, ha az megvan, akkor a többi része az életednek kb. senkit nem érdekel.
De nyilván nem azért, meleg, hanem mert a mai világban ezzel óhatatlanul együtt jár az, hogy ezt nyilvánosan, politikai aktivizmussal egybekötve csinálja, és a cég részéről ez egyben ideológiai állásfoglalás is lenne, akaratlanul is.
Ezért mondom, hogy az LMBT ideológia és a hozzá társuló politikai aktivizmus valójában árt a szexuális kisebbségek ügyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!