Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a felfogás mennyire elterjedt a biszexek közt?
Először is, nagyon jó ezt olvasni,hogy így szeretitek egymást.Ritka ez nagyon és biztos vagyok benne, sokan örulnénk, ha lenne valakink.
Melegként én sem értem,miért ilyenek a bi férfiak,miért csapnak be mást és főleg saját magukat ?
De mióta próbálok ismerkedni,párkapcsolat miatt, szinte csak ilyenekbe futok bele, de legalább elmondják és nem később koppanok. Volt,aki szinte szerelmet vallott, és akkor mondta el,hogy nős, két gyermekes férfi.44 évesen már nem kéne játszania az érzelmekkel.
Már úgy vagyok,hogy nem is merek ismerkedni,mert ilyenek jönnek csak és ez érzelmileg felkavarna. Ezért a biszex férfiak részemről nagyon nem korrektek,mert a vágyat megértem,de nem lehet mindent arra fogni,hogy "társadalmi elvárás" miatt nősult.
Tudom magamról gimis korom óta, mi a helyzet, nem is álltam máshogy a dologhoz.Kapcsolat csak és kizárólag, semmi alkalmi. De így nagyon nehéz..
Ez a férfi,aki utánatok lohol, ez pedig modortalan és irigy. Más szavak nem illenek rá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!