Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez a felfogás mennyire elterje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a felfogás mennyire elterjedt a biszexek közt?

Figyelt kérdés
43 éves meleg férfi vagyok. Sosem volt nővel kapcsolatom, tehát sosem éreztem kényszert arra, hogy társadalmi kényszerből szerepet jatsszak, és magamat köptem volna szembe emberileg is, ha egy ártatlan nőt magamba bolondítok, és összetörjek egy életre érzelmileg-lelkileg, de szexuálisan is, mivel az én melegségem miatt eleve nem ment volna úgy a szex, ahogy egy szerelmes nő azt megérdemli. Namármost mivel vállalom hogy meleg vagyok, gond nélkül megjelenek bárhol a párommal, meg is fogjuk egymás kezét, viszont sem az utcán sem máshol nem csókolózunk nyilvánosan, hiszen ez kettőnkre tartozik, ahogy a normális heteróknál is. Azt vettem észre, hogy a heteró ismerőseim, de még az idegenek is, propléma, beszólás nélkül elfogadják ezt. Viszont a biszex férfi ismerőseimen rendre kiakadok. Nősek, gyerekekkel. Hazudnak mindenkinek, megvezetnek mindenkit, egoista módon titkolják hogy a férfiakat is akarják. Közülük páran megmondták hogy irigyek rám, és a páromra, amiért mi vállaljuk önmagunkat és egymást is. Nem dicsekszünk, nem kérkedünk, hanem normális ember módján élünk. Az egyik biszex ismerősöm az már elviselhetetlen kezd lenni: valami Istennek, menő dolognak tartja hogy vállaljuk magunkat, és olyan tévképzetei is vannak rólunk melegekről, hogy az a heterókat is megszégyenítené. Ez a biszex ez komolyan, folyton utánunk lohol, minden képemre lájk, meg privátban irkálja, hogy sajnálja hogy nem lehet ott velünk ahol mi vagyunk éppen, de neki gyerekei és családja van, mennyire irigyel minket. Kérdeztük, miért nem vállalja fel önmagát? Mert akkor elveszítené a másokban róla kialakított képet, mindenkinek csalódást okozna, így titokban éli meg a biszexséget. Nőkkel és férfiakkal is csalja a nejét is, de mindenkit megcsal mindenkivel, majd azt mondja azért titkolózik, mert jó ember, és nem akar senkinek sem fájdalmat okozni. Ez a felfogás, ez az önámítás, mennyire jellemző a biszex férfiakra?
2022. júl. 24. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nagyon jó ezt olvasni,hogy így szeretitek egymást.Ritka ez nagyon és biztos vagyok benne, sokan örulnénk, ha lenne valakink.

Melegként én sem értem,miért ilyenek a bi férfiak,miért csapnak be mást és főleg saját magukat ?

De mióta próbálok ismerkedni,párkapcsolat miatt, szinte csak ilyenekbe futok bele, de legalább elmondják és nem később koppanok. Volt,aki szinte szerelmet vallott, és akkor mondta el,hogy nős, két gyermekes férfi.44 évesen már nem kéne játszania az érzelmekkel.

Már úgy vagyok,hogy nem is merek ismerkedni,mert ilyenek jönnek csak és ez érzelmileg felkavarna. Ezért a biszex férfiak részemről nagyon nem korrektek,mert a vágyat megértem,de nem lehet mindent arra fogni,hogy "társadalmi elvárás" miatt nősult.

Tudom magamról gimis korom óta, mi a helyzet, nem is álltam máshogy a dologhoz.Kapcsolat csak és kizárólag, semmi alkalmi. De így nagyon nehéz..

Ez a férfi,aki utánatok lohol, ez pedig modortalan és irigy. Más szavak nem illenek rá...

2022. júl. 24. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyes, akkor nem csak számomra inkorrektek a biszex férfiak. Ez, akiről írtam, mindenkit, aki vállalja a heterótól eltérő életformát, azt irigyli. Hallottam hogy magukat vállaló leszbikus párnál pedig hevesen udvarol az egyiküknek, közben pedig melegeknek is udvarol, a heteró nőket meg hallottam hogy nagyon durván érzelmileg kicsinálja, és őket a legjobban, mert vmi fura módon, a heteró nőket konkrétan gyűlöli, és valamiért bosszút áll azokon akik beleszeretnek. Na ezt senki sem érti,miért bántja érzelmileg a heteró nőket, ha neki pedig heteró neje van. Volt hogy az egyik közös heteró hölgy ismerősünk sírt a páromnak és nekem, hogy érzelmileg mennyire kihasználta, a szexben pedig össze-vissza viszonyult hozzá, emiatt a nőnek teljesen nulla lett a szexuális önbizalma. Melegként nem értjük, miért a heteró nőket alázza meg, és nagyon durva önbizalomhiányt okoz bennük a következetlen visellkedésével. A párommal azt beszéltük, ez a fickó durván személyiségzavaros lehet, de hogy valami nem stimmel vele, az biztos.
2022. júl. 24. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapasztaltam, hogy a biszexek felnéznének ránk, inkább lenéznek minket.(bár nem élek párkapcsolatban). Az viszont szinte általános, hogy az asszony mellett kurficolnak pasikkal.
2022. júl. 24. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 31 évesen vagyok 12 éve kapcsolatban, és rohadjak meg, de az ilyen embereket én teljesen le szoktam építeni, kizárni az életünkből. Hiányzik a francnak, hogy valami álszent hülye állandóan istenítsen minket, vagy velünk foglalkozzon. Most nem azért, de a biszexek nagy része ilyen: családos férfi, aki össze-vissza hazudik a nőjének, hogy hová megy, közben meg pasikkal van együtt. Nekem ettől hányingerem van. Nekem is volt bi pasim, csak én nem is tudtam róla, hogy van nője. Bocs, de a leírásod alapján szerintem kerüld a piçsába el ezt a pasast.31/f
2022. júl. 24. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es azt fogom tenni, mert valami nagyon nem stimmel vele szerintünk.
2022. júl. 24. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!