Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen próbaltad először a pisiszexet?
Figyelt kérdés
Az első alkalommal is élvezted, vagy csak idővel szeretted meg a pisi ízét?jan. 27. 15:19
1/11 anonim 

válasza:

Pisiszex számomra nem az ivásról szól.
Már gyerekként izgatott,kezdetleges formákban korán ki is próbáltam és a mai napig szeretem.
Nyilván céloztam a számba is,de az nem izgatott annyira fel,mint a többi variáció😊
3/11 anonim 

válasza:

2#
Inkább tegyél róla, hogy átélhesd!
Megéri!
Üdv. Az 1# hozzászóló.
4/11 anonim 

válasza:

Nálam a pisiszex leginkább akkor izgató,ha a nő lepisil, főleg ha bepisil, nagyon kell neki, nem bírja tartani, stb!
Nyalogattam már nagyon sokszor pisis puncit, bugyit , egyhén sós, semmi rossz íze nem volt ( főleg ha hidratált)...de nem az íze izgat igazán...
5/11 anonim 

válasza:

Most aztan elojott ujra a regi vagyam, miert kellett ezt sracok... hol van ilyen lany, aki belemenne...
7/11 A kérdező kommentje:
#1 a saját pisivel játszol?
Én csak a partneremét szeretem
jan. 27. 16:31
8/11 anonim 

válasza:

Sajáttal is és partnerrel is.1vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!