Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a homoszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a homoszexualitás betegség, illetve genetikailag örökölhető-e vagy ez csak fejben dől el?

Figyelt kérdés

jan. 27. 03:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem fejben dől el náluk, sajnos, hogy ez így van. De addig is, több lány marad nekünk:)
jan. 27. 04:04
 2/26 anonim ***** válasza:
33%
Ezt már megkérdezted egyszer, ott már kitárgyaltuk. Nem unod még?? https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
jan. 27. 04:15
 3/26 anonim ***** válasza:
41%
Kettes szerintem nem kérdezte mivel új tag
jan. 27. 04:41
 4/26 anonim ***** válasza:
30%

100x leírtam már itt erre a választ:

genetikai diszfunkcio,azok a gének, gén programok amik a férfi-nő közötti vonzalomért felelnek ezekbe a proghramokban hiba csúszott és ez okozza azt, hogy ellenkező nem helyett a sajátjához vonzodik

jan. 27. 07:07
 5/26 anonim ***** válasza:
7%

Na de mi van a biszexekkel?

Amúgy szerintem egy gyógyíthatatlan betegség.

jan. 27. 07:22
 6/26 anonim ***** válasza:
89%

#4: miért írsz hülyeséget??

Nincs rá bizonyíték, hogy mi okozza. Valszeg több faktor együttes hatása, amiben a genetika csak 1 dolog.

#1: ugye nem te vagy a legélesebb kés a fiókban? 😅

Tudod vannak leszbik is, akik ráadásul plusz 1 csajt lefoglalnak maguknak.

jan. 27. 08:04
 7/26 anonim ***** válasza:
3%

Betegség. Minden egészséges élőlénynek van legalább két alapvető ösztöne: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexuálisokban az egyik nem működik, tehát betegség. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy de hát nem akar mindenki gyereket: az egy tudatos döntés, de aki nem akar gyereket és egészséges, az is kívánja a szexet olyannal, akivel lehet közös utódja, tehát az ösztön működik benne.

És nem a genetikán múlik, hanem gyerek- és serdülőkorban dől el. Ha a genetikán múlna, nem lennének olyan egypetéjű ikerpárok, akik közül az egyik egészséges, a másik homokos.

jan. 27. 08:06
 8/26 anonim ***** válasza:
67%
Análszerető heterók is betegek végülis
jan. 27. 08:52
 9/26 anonim ***** válasza:
7%
Molnár V.József néplélekrajz kutató mondta egyik előadásán hogy "a melegség betegség. Szörnyű betegség. "
jan. 27. 09:03
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

Mostanában miért kerül elő többször ugyanez a téma? Van ennek valami oka, hogy többször megjelenik ilyen kérdés? Én is válaszoltam rengeteget a 2-es által belinkelt kérdésre. Kérdező, ha téged valóban érdekel ez a téma akkor NAGYON ajánlom, hogy nézd meg a kettes hozzászólásban linkelt kérdést. Ezen kívül csemegézz bátran az alábbiak közül, iszonyúan sokan feltették ezt már és tömérdek sok választ írtak hozzájuk:

[link]

[link]

[link]

Ha pedig trollkodásból írtad ki, hogy egymásnak essenek itt az emberek akkor a szememben egy utálatos alak vagy és lenézlek.

jan. 27. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!