Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a homoszexualitás betegség, illetve genetikailag örökölhető-e vagy ez csak fejben dől el?
100x leírtam már itt erre a választ:
genetikai diszfunkcio,azok a gének, gén programok amik a férfi-nő közötti vonzalomért felelnek ezekbe a proghramokban hiba csúszott és ez okozza azt, hogy ellenkező nem helyett a sajátjához vonzodik
Na de mi van a biszexekkel?
Amúgy szerintem egy gyógyíthatatlan betegség.
#4: miért írsz hülyeséget??
Nincs rá bizonyíték, hogy mi okozza. Valszeg több faktor együttes hatása, amiben a genetika csak 1 dolog.
#1: ugye nem te vagy a legélesebb kés a fiókban? 😅
Tudod vannak leszbik is, akik ráadásul plusz 1 csajt lefoglalnak maguknak.
Betegség. Minden egészséges élőlénynek van legalább két alapvető ösztöne: önfenntartás és fajfenntartás. A homoszexuálisokban az egyik nem működik, tehát betegség. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy de hát nem akar mindenki gyereket: az egy tudatos döntés, de aki nem akar gyereket és egészséges, az is kívánja a szexet olyannal, akivel lehet közös utódja, tehát az ösztön működik benne.
És nem a genetikán múlik, hanem gyerek- és serdülőkorban dől el. Ha a genetikán múlna, nem lennének olyan egypetéjű ikerpárok, akik közül az egyik egészséges, a másik homokos.
Mostanában miért kerül elő többször ugyanez a téma? Van ennek valami oka, hogy többször megjelenik ilyen kérdés? Én is válaszoltam rengeteget a 2-es által belinkelt kérdésre. Kérdező, ha téged valóban érdekel ez a téma akkor NAGYON ajánlom, hogy nézd meg a kettes hozzászólásban linkelt kérdést. Ezen kívül csemegézz bátran az alábbiak közül, iszonyúan sokan feltették ezt már és tömérdek sok választ írtak hozzájuk:
Ha pedig trollkodásból írtad ki, hogy egymásnak essenek itt az emberek akkor a szememben egy utálatos alak vagy és lenézlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!