Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a homoszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a homoszexualitás betegség, illetve genetikailag örökölhető-e vagy ez csak fejben dől el?

Figyelt kérdés

jan. 27. 03:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem tobb dologtol fugg. De ismerek olyat, hogy nagypapa bi, apa bi es az unoka pedig full meleg. Szóval szerintem van benne genetikai oroklodes is.
jan. 27. 10:03
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Melegként imádom ezeket a "választás" és "fejben dől el" hozzáállásokat.

Választás az lehet, hogy megéled a vágyaid, vonzódásod más felé vagy elnyomod. Nem több, nem kevesebb.

Én megkérdeznék mindenkit ki mikor döntötte el, hogy heteroszexuális, biszexuális vagy homoszexuális lesz. Valahogy nem emlékszem az én döntésemre. Nem is tudom miért.

jan. 27. 10:41
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

12-es. Én is imádom ezeket.

Nekem az az elméletem, hogy akik ezt gondolják azok olyan biszexuálisok lehetnek, akik tévhitekben hisznek és nincsenek tisztában azzal, hogy amit hisznek az nem igaz. Azt hiszik, hogy az emberek mind úgy működnek ahogy ők: azaz, hogy mindenki képes mindkét nemhez vonzódni, de mivel gyerekkortól kezdve azt látják, hogy a hetero élet a követendő minta és ezért eldönti, hogy kerülni fogja az azonos nemmel való értintkezést. Be kéne látniuk, hogy a hetero az nem azért hetero mert úgy döntött, hogy csak a másik nemmel fog összejönni, hanem azért mert ha még akarna is, akkor sem tudna a saját neméhez vonzódni. Ugyanúgy a melegek sem azért melegek mert eldöntötték, hogy nem a nőkkel akarnak összejönni, hanem azért mert csak a férfiakhoz tudnak vonzódni.

jan. 27. 10:47
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

12-es.

Az elméleteddel egy bizonyos fokig egyet is értek. Azonban ne feledd a tudatlan embereket és homofóbokat.

Azt hiszik valaki azért vonzódik a saját neméhez, mert ő maga is annak érzi, képzeli magát. Aztán meglepődik, ha ismerőséről kiderül, hogy meleg. Összezavarodik, hogy hát nem hord női ruhákat, nem affektál és társai. Vagy amikor a homófób társaink dühtől elborult aggyal örjöngenek védve utódaikat egy-egy homoszexuálissal kapcsolatos információtól, vizuális dologtól, mert szentül megvan róla győződve, hogy ez választás kérdése, és "megfertőz" embereket.

Az én álláspontom az, hogy a sok tudatlan és gyűlölködő emberek miatt tart ott a társadalom, ahol.

Magyarországon ez hatványozottan igaz. Elég, ha nem tetszik valakinek a pofád, s rögtön keres valamit, amit rád tud mondani ahelyett, hogy elismerné, hogy csak nem tetszel neki. Politikától kezdve egészen a szexualitásig.

12-es voltam

jan. 27. 11:16
 15/26 anonim ***** válasza:
33%

14-es.

Akkor a helyzet még rosszabb mint hittem. De valóban, ez is lehet az oka. Valamiért mindig sikerül meglepődnöm, hogy mennyivel butábbak egyes emberek mint hittem. Ahányszor azt hittem, hogy ennél lejjebb már nem süllyedhet semmi, a sors ekkor mindig bebizonyította, hogy mégis.

A 13-as voltam.

jan. 27. 11:26
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
10# Nyilván trollkodás, nagyon fárasztó, valószínű ő írta ki azt a kérdést is, amit belinkeltem.. Jó sok szabadideje van, és azt is legalább fordítaná hasznos dologra.. Inkább kérdezőnek kéne szakemberhez mennie, mert nem normális ez a belső harc, ami benne dúl, és kivetít másra.
jan. 27. 12:34
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha fejben dől el, miért választaná ezt bárki?
jan. 27. 13:25
 18/26 anonim ***** válasza:
12%
#17 Mert divat. Mondjuk az is igaz, hogy a tini divatbúzik nagy része felnőtt korára kinövi.
jan. 27. 13:42
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
18# Divat a nénikéd.
jan. 27. 13:45
 20/26 anonim ***** válasza:

a wikipédia szerint:

"A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. A testi – lelki – szellemi egyensúly felborulása, amely akadályozza a beteg élőlény életfolyamatait, mindennapos tevékenységét és a társadalmi életben való részvételét."

Na, most légy okos, Domokos.

jan. 27. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!